Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ото полікувався: Дієго Марадона визнає, що є батьком трьох дітей на Кубі

Дієго Армандо: ну що за життя без скандалів?

Волинь-нова

Ото полікувався: Дієго Марадона визнає, що є батьком трьох дітей на Кубі

Це значить, що легендарний 58-літній аргентинець офіційно матиме 8 нащадків

Зірка світового футболу Дієго Марадона поїде до Гавани провести тест на батьківство, щоб публічно визнати дітей. Про це розповіли його адвокати. Троє нащадків можуть бути від двох жінок. Діти матимуть право взяти його прізвище. Марадона у 2000—2005 роках часто бував на Острові Свободи, коли лікувався від наркотичної залежності. У цей час він подружився із Фіделем Кастро й навіть зробив собі татуювання з обличчям кубинського лідера на нозі.

У Бресті аргентинець таки побував, і хтозна, може, і там скоро з’являться маленькі марадоненята?

Футболіст довго заперечував наявність дітей не від його колишньої дружини, з якою розлучився у 2003 році після двадцяти літ шлюбу. У них двоє спільних нащадків. Але згодом Марадона визнав ще двох дітей (їм тоді було 32 та 22 роки) після складних судових процесів із їхніми матерями. Наразі наймолодшою його дитиною є 6–річний Дієго Фернандо від стосунків з Веронікою Охедо.

 

 Зараз Дієго Марадона працює тренером у Мексиці. А минулого року він серйозно розглядав можливість осісти в білоруському Бресті, де отримав пост голови правління клубу «Динамо–Брест». Але щось не склалось. Щоправда, у Бресті аргентинець таки побував, і хтозна, може, і там скоро з’являться маленькі марадоненята?

Василь КІТ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel