Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
А воротареві… 73 роки!

Попри поважний вік, Хаїк заявив, що готовий і далі грати за свою команду.

dailymail.co.uk.

А воротареві… 73 роки!

Ім’я ізраїльтянина Ісаака Хаїка (на фото) внесли до Книги рекордів Гіннесса як найстарішого футболіста планети, що зіграв в офіційному матчі професійних клубів

Цими днями 73-літній голкіпер клубу «Іроні Ор-Ієхуда» провів на полі всі 90 хвилин матчу. Церемонія вручення футболісту сертифіката Книги рекордів Гіннесса відбулася на стадіоні одразу після завершення поєдинку.

Через кілька днів Хаїк  відзначить свій 74-й день народження.

Один із синів Хаїка, 36-літній Моше, розповів, що коли вони разом грають у футбол, він втомлюється раніше за батька.

Клуб «Іроні Ор-Ієхуда» виступає в Лізі Бет – четвертому за силою футбольному дивізіоні Ізраїлю. Щоправда, рекордний матч завершився для команди Хаїка невдало – вона поступилася клубу «Маккабі Рамат Ган» з рахунком 1:5. Однак уболівальники кажуть, що в цій поразці провини воротаря немає – упродовж 90 хвилин Хаїк зробив кілька вражаючих «сейвів». Один із синів Хаїка, 36-літній Моше, розповів, що коли вони разом грають у футбол, він втомлюється раніше за батька.

А ми нагадаємо про попередній рекорд, який належав уругвайцю Роберто Кармоне – в 2015 році у 53-літньому віці він вийшов на поле в стартовому складі клубу «Пан-де-Асукар».

Василь КІТ.

Telegram Channel