Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Старателі знову чинили опір правоохоронцям на Рівненщини

Наскільки серйозно Зеленський оголосив війну бурштинокопачам?

Фото espreso.tv.

Старателі знову чинили опір правоохоронцям на Рівненщини

Коротко про резонансні події нашого краю

Старателі чинили опір правоохоронцям під час припинення правопорушень у незаконному видобутку бурштину у Володимирецькому районі Рівненщини

У лісі біля села Озеро поліцейські виявили мотопомпу, інструменти для незаконного видобутку бурштину та автомобіль «УАЗ».

Близько 40 «нелегалів» перегородили дорогу деревами, аби завадити конфіскації транспорту. Поліцейські звільнили шлях від перешкоди і доставили автомобіль з мотопомпою на територію відділення поліції.

Близько 40 «нелегалів» перегородили дорогу деревами, аби завадити конфіскації транспорту.

А поблизу села Мульчиці правоохоронці виявили близько 200 старателів, які за допомогою майже пів сотні мотопомп здійснювали незаконний видобуток янтарю. Коли на підмогу виїхала додаткова група поліцейських, зловмисники втекли.

Наскільки серйозно Зеленський оголосив війну бурштинокопачам?
Наскільки серйозно Зеленський оголосив війну бурштинокопачам?

 

Випускник Волинського наукового ліцею–інтернату Дмитро Урин відсудив заслужені на ЗНО з математики 200 балів

Він отримав 199, однак був упевнений, що виконав усі завдання безпомилково, і відстояв свій результат на апеляції. Хлопець став студентом Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

 

710 безробітних із числа демобілізованих, які брали участь в антитерористичній операції, скористались послугами Рівненської обласної служби зайнятості у січні – липні 2019 року

Всього працевлаштовано 147 осіб, проходили професійне навчання 57, взяли участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 23 особи. Профорієнтаційними послугами скористалися 654. Станом на 1 серпня на обліку у службі зайнятості перебували 340 безробітних з числа учасників АТО.

 

Вміст аміаку і сірководню на полях фільтрації Гнідавського цукрового заводу не перевищує норми

Заміри у чотирьох різних точках провели представники ініціативної групи «За чисте повітря» за допомогою газоаналізатора. На цих землях люди садять городи та збирають хороший урожай. Господарі зауважують, що городина чудова і без будь-якого підживлення, а вирощені овочі — екологічно чисті.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel