Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

На 30 вересня — 6 жовтня

ОВЕН. Життя поставить перед вами нові завдання. Ви спроможні вирішити свої проблеми самі, і почати потрібно з того, щоб не створювати проблем іншим. Настав час втілювати на практиці давню мрію і не боятися щось змінювати. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

ТЕЛЕЦЬ. Вам варто частіше проявляти розсудливість і пильність. Думайте над тим, що говорите. Нестандартний підхід до виробничих завдань дасть позитивний результат. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

БЛИЗНЮКИ. Початі справи будуть вдаватися, не пропустіть цей момент. Ви можете бути занадто дратівливими через те, що все йде не так, як вам хотілося б. Однак скоро з’ясується, що все на краще. Сприятливий день — середа, несприятливий — четвер.

РАК. Ви зараз у центрі уваги, повні сил і енергії. Не намагайтеся виправити свої та чужі помилки, а спробуйте винести корисний урок. Задумане вдасться втілити в життя, якщо будете активними і наполегливими. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — понеділок.

ЛЕВ. Не варто реагувати на вимоги начальства занадто емоційно. Можна дипломатично уникнути неприємностей і добитися потрібного вам рішення. Завзята праця принесе швидкий успіх. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — вівторок.

ДІВА. Ваша ділова активність буде на висоті. Чим більше завдань перед собою поставите, тим краще з ними впораєтеся, а ваша працездатність і впевненість у собі можуть стати навіть причиною заздрості. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ТЕРЕЗИ. Свої плани й наміри краще зберігати в таємниці, якщо ви зацікавлені в їх здійсненні. Можливо, вам доведеться витримати нападки недоброзичливців. У вихідні приємне спілкування вам забезпечене. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — понеділок.

СКОРПІОН. Зараз вам необхідно виявити свою активність і віру у краще, важливо стежити за розвитком ситуації й не випускати ініціативу зі своїх рук. У справах на вас чекають успіх і прибуток, а в особистому житті — освідчення в коханні. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Постарайтеся зайвий раз не потрапляти на очі начальству. Стежте за тим, кому й що говорите. Побоюйтеся обману й не вірте обіцянкам, які ніхто не квапиться виконувати. У вихідні дні приділіть більше часу близьким. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

КОЗЕРІГ. Будьте обережні з колегами й друзями, тому що вони можуть вас підвести. Щоб тиждень виявився вдалим, не розповідайте про свої плани оточуючим. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ. Вам можна зітхнути з полегшенням, багато чого стає на свої місця й справи, схоже, налагоджуються. Приймайте ділові пропозиції, це може принести прибуток. У вихідні бажано не вплутуватися в авантюрні історії. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ. Ймовірні певні розбіжності з партнерами, подолавши які, ви одержите гарні пропозиції в бізнесі. Деякі проблеми можуть зажадати негайного вирішення, що змусить вас задуматися над ситуацією, яка склалася. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel