Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Як зберегти стосунки після невірності?

Зрада – чи не найсерйозніше випробування для пари!

Pixabay

Як зберегти стосунки після невірності?

Відповідь на це можна знайти в таких порадах спеціалістів

Не намагайтеся говорити, поки не заспокоїтеся

Дізнавшись про зраду, ви, природно, будете сердитися. Але поки ви не здатні стримуватися, щоб не обрушити гнів на свого партнера, вам слід бути обережним і не наговорити того, про що в майбутньому можете пошкодувати.

Дайте собі трохи вільного простору

«Якщо ви дійсно хочете знайти спосіб змусити свої відносини працювати, вам доведеться дати собі простір, щоб сформулювати те, що ви відчуваєте, і вилікувати біль, який приходить з обманом. Переконайтеся, що справді застосовуєте «мистецтво відпускання», щоб врятувати себе від ворожості», — радить експерт зі стосунків та директор шлюбного агентства Сара Райан.

Запитайте себе, чи здатні ви до цілковитого прощення

Весь цей час, що ви даєте собі додатковий простір, найважливішим питанням є те, чи можете ви повністю пробачити свого партнера, — це єдиний спосіб, який дозволить рухатися далі (збережена образа нікому не допоможе).

Почніть із роботи над дружбою

«Вам потрібно спочатку заново відкрити один одного як друзів, перш ніж ви зможете рухатися вперед, — каже Райан. — Розуміння того, коли і чому ви перестали бути друзями, може допомогти вам згадувати, коли довіра зникла у ваших стосунках».

Прийміть те, що вам обом потрібно взяти на себе відповідальність

Для того, кому зрадили, взяти на себе відповідальність за те, що сталося, наймовірніше, буде схожим на образу. Але відмова визнати, що вам обом потрібно буде працювати однаково, щоб виправити ситуацію, тільки зробить ваше власне життя більш складним у довгостроковій перспективі.

Не бійтеся встановлювати основні правила

«Розкажіть свої бажання і не поступайтеся», — каже експерт зі стосунків Трейсі Кокс і додає, що, хоча ультиматуми не схвалюються в стосунках, іноді варто сказати: «Якщо це повториться знову, я покину тебе».

Telegram Channel