Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 2 — 8 грудня

ОВЕН. На роботі можливі суперечки й розбіжності, але вони підуть на користь справі. Бажано присвятити достатньо часу побудові планів на найближче майбутнє. Пунктуальність у виконанні професійних обов’язків не дасть змоги заздрісникам застати вас зненацька. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

 

ТЕЛЕЦЬ. Не йдіть на поводу чужої думки. І тоді можливі кар’єрний ріст і нова посада. Попереду от-от замаячіє щось новеньке, і воно обіцяє вам справжній успіх. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

 

БЛИЗНЮКИ. Ви повні задумів і сил для їхнього здійснення. Ваші енергія та креатив принесуть успіх. Вас можуть осінити нові цікаві ідеї. В особистому житті чекають радість і приємні події. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

 

РАК. Варто виявити активність, але не розкривати всіх своїх планів до кінця та не слухати порад близьких, тому що власна думка може виявитися ціннішою будь-якої іншої. Варто приділити увагу близьким, вони чекають від вас теплоти. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

 

ЛЕВ. У вас може з’явитися потреба у нових враженнях, захочеться втекти від нудьги та одноманітності. Ймовірні деякі сімейні тертя, але вам удасться спокійно й коректно їх вирішити. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

 

ДІВА. У багатьох сферах життя ви будете переможцем. Багато чого можете встигнути зробити, відчувши користь і моральне задоволення в бізнесі. Ви явно починаєте завойовувати лідерські позиції. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

 

ТЕРЕЗИ. Ви будете схильні намагатися догодити всім відразу. Прагнення похвальне, але нереалістичне. Тож чиїмись інтересами все-таки доведеться пожертвувати, і добре б, щоб не вашими власними. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

 

СКОРПІОН. Спокійна низка подій може бути перервана яскравою подією. Любовне побачення виявиться зворушливим і милим. Остаточно визначитеся з важливим для вас рішенням. На вас чекають солідний прибуток і зміцнення ділової репутації. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

 

СТРІЛЕЦЬ. Вам знадобляться такі якості, як витримка та холоднокровність. Так ви зможете притягнути до себе удачу. У вихідні на вас може чекати приємний сюрприз і доленосна зустріч. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

 

КОЗЕРІГ. Успіх чекає на вас у справах і в особистому житті. Вам доведеться багато працювати, зате буде можливість виявити свої кращі якості. Удасться домовитися навіть з найпримхливішими партнерами. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

 

ВОДОЛІЙ. Тиждень сприяє підбиттю деяких підсумків. Не шкодуйте про втрачені можливості. Змінити минуле ви можете, тільки змінивши до нього своє ставлення. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

 

РИБИ. Досить вдалий період, незважаючи на деяку одноманітність і рутинну роботу. Якщо ви у своїх планах врахуєте інтереси близьких, то від цього тільки виграєте. Не зв’язуйте себе ніякими обіцянками. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel