Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Щоб усмішка була голлівудською

Білосніжні зуби в домашніх умовах

gazeta.ua

Щоб усмішка була голлівудською

Бажання відбілити зуби виникає в багатьох із нас. Послуги професіоналів коштують дорого. Крім того, така процедура може пошкодити емаль. На щастя, є чимало способів зробити їх білосніжними природними засобами в домашніх умовах

Використання харчової соди. Одна з корисних її властивостей полягає в тому, що вона асорбується емаллю, усуваючи при цьому наліт і плями. Тож можна застосувати цей засіб як зубну пасту, змішавши столову ложку її з невеликою кількістю води. Консистенція повинна нагадувати густу сметану. Почистіть цією сумішшю зуби і залишіть на 10 хвилин. Потім прополощіть рот теплою водою. Через 5 хвилин чищення повторіть.

Одна з корисних її властивостей полягає в тому, що вона асорбується емаллю, усуваючи при цьому наліт і плями.

Сода плюс паста. Змішавши їх порівну, почистіть зуби і прополощіть, як у попередньому варіанті. Ці способи досить ефективні. Щоправда, перший вимагає більше часу, але його результат кращий. Крім того, чистити однією содою можна раз на тиждень. Другий спосіб відбілювання займає менше часу. Його можна застосувати кілька разів.

Яблучний оцет. Він не дуже приємний на смак, але його ефективність хороша. Візьміть трохи оцту в рот, не ковтаючи. Потримайте трохи. Ретельно прополощіть зуби теплою водою. Застосовувати цей спосіб можна раз на тиждень.

Яблучний оцет і сода. Змішайте обидві речовини. Нанесіть на зуби. Залиште на 5—10 хвилин. Прополощіть рот теплою водою. Потім почистіть.

Апельсинова шкірка і лавровий лист. Таке поєднання — чудовий і дешевий метод відбілювання в домашніх умовах. Очистіть апельсини від шкірки. Візьміть кілька шматочків її і втирайте в зубну емаль. Розітріть лавровий лист на порошок. Також нанесіть його на зуби. Залиште на 5 хвилин. Прополощіть рот теплою водою. Цей метод найкраще застосовувати раз на тиждень.

Шкірка бананів. Вона не шкодить емалі. Візьміть невеличку її частинку, протріть нею зуби. Через 2—3 хвилини прополощіть рот теплою водою. Таке чищення можна робити раз–два на тиждень.

Telegram Channel