Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На «Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою» у глядачки почалися пологи

Ведуча «Світського життя» завітала на виписку мами і дитини

expres.online

На «Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою» у глядачки почалися пологи

Вона народила донечку та назвала її на честь телеведучої

«Вечір» відгримів 12 листопада. Передчасні перей­ми в однієї із присутніх на концерті жінок почалися якраз на фінальному виступі Вєрки Сердючки. Тетяна Береговець на восьмому місяці вагітності навіть не підозрювала, що от–от народить. «Наша дівчинка на місяць раніше вирішила, що їй уже потрібно танцювати і співати», — розповіла породілля.

Дякую вам, Катерино, за те, що в нас тепер є Катерина.

Про те, що просто під час концерту почала народжувати глядачка, Катерина Осадча дізналась наступного дня від своїх адміністраторів. Вони за лаштунками опікувались майбутньою мамою. Потім Тетяну шукали по всіх лікарнях — і знайшли. Ведуча «Світського життя» завітала на виписку мами і дитини. Жінка тиждень думала, яке ім’я дати своїй донечці, і визначилась — дівчинку назвали на честь Осадчої: «Дякую вам, Катерино, за те, що в нас тепер є Катерина». Зі свого боку теледіва додала: «Усі Катерини затяті, вона точно буде цілеспрямованою».

До речі

На концерті «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою» чимало зірок потішили шанувальників новинками та улюбленими хітами. Зокрема, Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, Jah Khalib, Настя Каменських, Павло Зібров, Оля Полякова, Потап, Джамала та DZIDZIO. Побачити телеверсію «Вечора прем’єр» можна буде вже 25 грудня на каналі «1+1».

Telegram Channel