Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Екскоханий уславленої гімнастки Катерини Серебрянської помстився їй піснею

Красуня, спортсменка і мама Катерина Серебрянська воліє потрапляти на шпальти ЗМІ виключно через професійні досягнення, а не перипетії особистого життя.

Фото lichnosti.net.

Екскоханий уславленої гімнастки Катерини Серебрянської помстився їй піснею

Після розриву з олімпійською чемпіонкою її колишній — співак Олег Михайлюта з гурту «Танок на майдані Конго» — написав пісню з нецензурним словом і присвятив її цим невдалим стосункам

Син є, а про батька — ані слова

У великому спорті все на виду: перемоги, поразки, та що там — навіть емоції не сховаєш, бо кожна мить твого виступу під прицільним вогнем фотокамер. Кому підморгнув, і хто тобі кивнув — усе як на долоні, а за тим здогади, плітки… Тому абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики 1995 року та олімпійська чемпіонка 1996–го Катерина Серебрянська не те що ретельно ховає своє особисте життя від журналістів, вона взагалі вдає, що його немає. Ось медалі, ось змагання, а сім’я і діти — це вже не для загалу.

«Я з 11 років мала одну мрію – олімпійську медаль, і вся каторжна праця була спрямована на її досягнення».
«Я з 11 років мала одну мрію – олімпійську медаль, і вся каторжна праця була спрямована на її досягнення».

 На всіх виступах, навіть Олімпійських іграх, жодного чоловіка поруч. За лаштунками вона лише з мамою Любов’ю Овсіївною, яка є її незмінним тренером.

Тому коли журналісти на початку 2000–х дізналися, що Катерина виховує сина Євгена, інтерес до романів гімнастки зріс у рази. З’явилися чутки, що батьком хлопчика є український бізнесмен–мільйонер Ігор Воронов. Для нього діти, дружина і офіційний шлюб ніколи не стояли в одному ряду: у чоловіка на той час уже було дві доньки від двох різних жінок. Сама ж Катерина ані підтверджувала, ані спростовувала цю інформацію. Ви пишіть, а в мене є справи важливіші — така її позиція виявилася найбільш правильною, і незабаром інтерес до загадкового батьківства зник.

До нової олімпіади потрібен новий кавалер?

А от із черговими стосунками так само уникнути пересудів гімнастці вже не вдалося. Її коханим став соліст гурту «Танок на майдані Конго» Олег Михайлюта, більш відомий як Фагот. Публічність хлопця не залишала шансів на тихе сімейне життя, нехай і без штампа в паспорті. Разом пара прожила чотири роки. «Це як час між олімпіадами, — жартували їхні друзі. — Настають нові змагання, і з’являється новий кавалер».

Сама ж Катерина такого порівняння не схвалювала, бо любов не питає про час і терміни, а приходить і йде геть без дозволу.

На всіх виступах, навіть Олімпійських іграх, жодного чоловіка поруч. За лаштунками вона лише з мамою Любов’ю Овсіївною, яка є її незмінним тренером.

Дівчина лаконічно відповідає на запитання про причини їхнього розставання: «Спочатку проблем не було. А коли почали притиратися, багато сварилися. Тому розійшлися і все. Час прийшов. Це з усіма буває, і це нормально. Немає винних, навіть якщо люди розходяться. Це раз. Якщо когось цікавить, хто був ініціатором, то рішення приймала я».

Олег реагував куди емоційніше: «Одразу після того я зробив кавер на пісню «Дрянь» Майка Науменка. Думаю, що більше нічого не треба говорити».

Син Катерини Євген, якому тоді було 9 років, таке розставання переніс, мабуть, найважче. Хлопці багато часу проводили разом, він навіть просив маму повернутися до Олега. На такий крок гімнастка, звісно, не пішла, а з сином домовилися, що зі співаком він може зідзвонюватися будь–коли.

Фагот і Євген досі дружать. А от із Катериною екскоханий зовсім не підтримує стосунків. Каже, це у нього вперше сталося так, що з колишньою дівчиною абсолютно не хочеться спілкуватися…

Чергову симпатію зустріла в аеропорту

А Серебрянська недовго сумувала на самоті. Менш ніж через рік вона обмовилася про нового кавалера: «В’ячеслав — колишній спортсмен. Ми схожі, обоє цілеспрямовані, маємо спортивний характер, любимо подорожувати. Познайомилася в аеропорту. Жені Слава не подобався, доки не подружилися. Зараз уже все добре».

У 2010 році Катерина народила дівчинку, але ні її імені, ні тим паче фото публіці не демонструє. Зірка ще ретельніше, ніж раніше, оберігає своє нове сімейне щастя із загадковим, досі не відомим публіці В’ячеславом, який ще жодного разу не «засвітився» з гімнасткою.

Усмішки на фото — лише для публіки? Зіркові пари такі непостійні…
Усмішки на фото — лише для публіки? Зіркові пари такі непостійні…

 «Мені здається, людина може бути цікава своїми вчинками, — пояснює таке рішення не говорити про особисте. — А привертати увагу інших за допомогою того, з ким ти спиш, — це означає, що ти свої справи робиш не такими цікавими. У будь–якої публічної особи повинен залишатися особистий простір, де вона може відчувати себе добре і не створювати ілюзію успішності та щастя в сім’ї. Якщо людина щаслива, їй добре зі своїм другом сам на сам. Їй не потрібно привертати увагу преси, їй навіть не потрібно друзів навколо скликати, щоб створювати якусь бутафорію».

Спортом не цікавиться, натомість вчить українську мову

Зараз Катерині Серебрянській 41 рік, синові Євгену — 18. Він займається капоейрою (бразильський спорт, що поєднує боротьбу і танці). Його зіркова мама керує центром фізичного та естетичного розвитку дітей «Студія Серебрянських», пише і видає книги про здорове харчування, освоює комп’ютерні програми і сама працює над наповненням свого сайту, вчить англійську й українську. Уродженка Криму, вона досі не володіє досконало державною мовою. Зізнається, що у спілкуванні на публіку дуже хвилюється, коли говорить українською, і припускається помилок, тому прагне вдосконалити знання.

А от спортом, який зробив її відомою на весь світ, не цікавиться: «Я не стежу за художньою гімнастикою. Так буває, коли їси багато печива: у якийсь момент тебе від нього вже нудить. Цей вид спорту я дуже люблю, мені подобається дивитися на грацію, але психологічно складно. Художня гімнастика залишила мені так багато травм і болю, особливо через смерть моєї мами (тренер Любов Серебрянська померла 2003 року), що я просто не хочу більше до цього повертатися».

За матеріалами ekaterina.ua, gazeta.ua, tabloid.pravda.com.ua.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel