Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Ще кілька хіміотерапій – і операція»

Через хіміотерапію Алла втратила волосся, але не силу духу.

Фото із фейсбук-сторінки Алли МАЗУР.

«Ще кілька хіміотерапій – і операція»

Популярна ведуча телеканалу «1+1» Алла Мазур, яка у листопаді минулого року повідомила про те, що в неї знайшли злоякісну пухлину, розповіла на своїй сторінці у Facebook, як просувається її лікування від раку. 54-літня зірка щиро вірить у те, що їй вдасться подолати свою недугу

«Ви запитуєте, як я? Чесно кажучи, планувала полікуватись в тиші, щоб повідомити вже фінальну добру новину. Але хочу підтримати тих, хто тільки дізнався про свій діагноз і зараз вагається. Не відкладайте нічого на потім! Не закривайтесь у собі. Прийміть допомогу близьких і друзів. Коли не ховаєшся від світу – це справді спрощує життя», – запевнила Алла.

 «Четверта хімія мені далась легше, ніж попередні три, хоч сил ще небагато. Побічні ефекти – стандартні, і це помітно по зміні зачіски. Але прогрес є. Попереду ще кілька хіміотерапій – і операція», – розказала вона.

Мазур закликала всіх регулярно проходити перевірки, адже, наприклад, у її випадку хвороба розвивалася взагалі безсимптомно.

Хочу підтримати тих, хто тільки дізнався про свій діагноз і зараз вагається. Не відкладайте нічого на потім! Не закривайтесь у собі. Прийміть допомогу близьких і друзів.

«Тому знову закликаю усіх: ПЕРЕВІРЯТИСЬ! Систематично! Щоб не загубитись у датах, можна навіть взяти за правило: #зробиподаруноксобінаденьнародження.

Цю дату точно не забудемо. І чому напередодні не відвідати лікаря? Пересвідчитись, що у вас все гаразд, – і радісно та щасливо почати новий рік свого життя», – порадила вона.

При цьому телеведуча наголосила: не опускати рук, навіть дізнавшись про страшний діагноз, і довіряти офіційній медицині, як це робить вона. «Чим раніше почати боротьбу, тим більше шансів на швидше одужання. Вірю, що таки зможу повідомити вам фінальну добру новину», – наголосила вона.

Нагадаємо, Алла Мазур вирішила публічно говорити про свою недугу, щоби покласти край замовчуванню цієї важкої проблеми у суспільстві. Як відомо, в телеведучої є 11-річний син.

Лія ЛІС


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel