Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Ахрана, атмєна»: українська співачка зізналася, що у неї ніколи не було сексу

Jerry Heil, напевне, — найвідвертіша українська артистка.

Фото tydyvy.com.

«Ахрана, атмєна»: українська співачка зізналася, що у неї ніколи не було сексу

«Якщо ти не відчуваєш з людиною майбутнього, який сенс?» — ​пояснила Jerry Heil свою позицію

Українська зірка Jerry Heil, яка цього року брала участь у нацвідборі на Євробачення–2020, зізналася, що у неї ніколи не було фізичної близькості з чоловіком. Про це вона сказала в інтерв’ю Маші Єфросиніній.

24–річна Яна Шемаєва (справжнє ім’я артистки) розповіла, що у неї жодного разу не було серйозних стосунків — ​востаннє вона зустрічалася з хлопцем три роки тому, але це тривало близько місяця. «Я до сих пір не вмію приймати чоловічу увагу. Я закриваюсь, не можу відчути себе сексі. У мами з татом складні стосунки. Вона теж не вміє приймати від нього увагу. Що спостерігаю зараз. Він їй каже: «Я тебе люблю», а у мами реакція — ​«Та йди ти», навіть якщо жартівливо. У мене не склалася модель того, що таке гарні стосунки. Іноді здається, що я поламана», — ​говорить Jerry Heil.

Якраз на цьому моменті, коли розуміла, що все, ось зараз це станеться, я лякалася. І ще: не було відчуття, що це та людина, з якою б хотілося близькості.

За словами Яни, їй «дуже хочеться комусь подарувати тепло», але коли вона відчуває до себе симпатію, то починає віддалятися, навіть якщо ця людина їй подобалася.

«Ти підпускала до себе чоловіків фізично?» — ​звернулася із відвертим запитанням до співачки Єфросиніна. У відповідь зірка зізналася, що у неї ніколи не було сексу. «Ні. Якраз на цьому моменті, коли розуміла, що все, ось зараз це станеться, я лякалася. І ще: не було відчуття, що це та людина, з якою б хотілося близькості. Бо ж якщо ти не відчуваєш з людиною майбутнього, який сенс? Заради чого?» — ​сказала вона.

Нагадаємо, Jerry Heil стала відомою завдяки хіту «Ахрана, атмєна».

Лія ЛІС


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel