Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Що нам віщують зорі наступного тижня

А ви вірите в гороскопи?

Волинь-нова

Що нам віщують зорі наступного тижня

Гороскоп на 9 — 15 березня

ОВЕН. У вас є прекрасна можливість вирішити основні проблеми на роботі, які збиралися не один день. Потрібно тільки виявити активність і наполегливість У вихідні можуть відбутися події, які порадують вас. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ТЕЛЕЦЬ. Ви успішно справлятиметесь із чужими проблемами, а свої власні не будуть вирішуватися з такою ж легкістю. Не потрібно занадто активно проявляти ініціативу, результати навряд чи виправдають зусилля. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

БЛИЗНЮКИ. Ви опинитесь у самому центрі подій. І це будуть вигідні проєкти, цікаві компанії та подорожі. Все вам буде вдаватися. В особистому житті на вас чекають приємні зміни. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

РАК. На шляху до здійснення ваших планів виявиться багато перешкод. Якщо ваша голова переповнена ідеями, постарайтеся поки не приймати серйозних рішень. В особистому житті чекають приємні сюрпризи. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ЛЕВ. Уважно стежте за ходом подій, бо все може піти не так будь–якої хвилини. Якщо не можете змінити обставини, спробуйте змінити своє ставлення до них. Майте власну думку, нехай критика оточуючих вас не хвилює. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

ДІВА. У вас з’явиться схильність до витання у хмарах. Дивіться на речі реалістично і сподівайтеся тільки на себе – тоді ніщо не зіпсує вам гарний настрій. У вихідні приділіть більше уваги родині. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

ТЕРЕЗИ. На вас чекає чимало зустрічей, завдяки яким одержите несподівану і дуже цінну для себе інформацію. Уникайте проявів заздрості. У вихідні чекайте гостей. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

СКОРПІОН. Чим більше ви віддасте, тим більше одержите. На вас чекає солідний прибуток від тих вкладень, які ви зробили раніше. У вашому особистому житті відбудуться серйозні зміни – ви зрозумієте, що таке справжнє кохання. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ. Доля може приготувати для вас несподівані віражі, тому зайва передбачливість не зашкодить. Знайдіть час для завершення старих справ. Вихідні присвятіть вирішенню сімейних проблем. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

КОЗЕРІГ. Бажано відновити перервані ділові та особисті контакти. Ви самі відповідальні за все, що з вами відбувається. Проблем на роботі майже не буде. У вихідні зробіть усе заради досягнення важливої мети. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. Цей тиждень гарний для бігу з перешкодами. Ви зможете вибратися з болота поточних робочих проблем і зайнятися більш приємними особистими справами. У вихідні бажано не метушитися і не давати порожніх обіцянок. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

РИБИ. Цей тиждень може виявитися досить напруженим в емоційному плані, але вас будуть підтримувати друзі й близькі люди. Вам не варто піддаватися песимістичному настрою. У вихідні ситуація проясниться і все зміниться на краще. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Telegram Channel