Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Перстеник до сережок?

Усі підібрані до вбрання прикраси мають бути з однакового матеріалу

Фото з відкритих джерел

Перстеник до сережок?

Жінки люблять носити різноманітні прикраси. Усілякі там каблучки, сережки, брошки… Але як вибрати ті, які личать саме тобі, як то кажуть, створені для тебе?

Варто запам’ятати найпростіші правила. По–перше, ніколи не носіть прикраси, виготовлені з різних матеріалів. По–друге, треба знати, які з них можна одягати щоденно, а які лише на свята чи в особливо урочисті дні. І не забувайте, що оздоби мають гармоніювати з кольором і стилем костюма.

Не забувайте,  що оздоби мають гармоніювати з кольором і стилем костюма.

Найскладніше підібрати сережки. Для круглого обличчя підійдуть продовгуваті чи з підвісками. Блондинкам зі світлими очима слід вибирати сережки зі світлими каменями, а з темними — теплих відтінків. Брюнеткам личать прикраси з яскравими кольоровими каменями. Якщо мочка вуха маленька, то варто підбирати сережки продовгуватої форми без блиску. Коли ж крупна, вдалішими будуть плоскі кліпси. Якщо вона тонка, ліпше вибрати легші вишуканіші ювелірні вироби. Об’ємні (масивні, круглі) — для вух, які щільно прилягають до голови.

Правил носіння перснів небагато:

  •  тонкі пальці потребують тонких прикрас;
  •  крупні каблучки не варто носити на повних пальцях;
  •  якщо перстень масивний, хай він буде один;
  •  коли є яскравий камінь, його колір треба обов’язково відтворити в одязі;
  •  не варто одягати на різні руки каблучки із різнокольоровими каменями, бо вони добре поєднуються лише з прозорими і білими…

Ще один вид ювелірних прикрас — брошки. Керамічні добре підходять для одягу з натуральних тканин грубої фактури. А ось шовкова сукня вимагає прикраси тонкої роботи. До щільніших тканин підійдуть пряжки з напівдорогоцінними каменями чи з дерева. До костюмів із штучних тканин краще одягати біжутерію.

Telegram Channel