Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Дивовижні властивості гліцерину

Це корисний і доступний засіб.

uyut.in.ua

Дивовижні властивості гліцерину

Це дійсно ефективний засіб, який може виручити у багатьох побутових ситуаціях. Крім того, він цілком доступний, коштує зовсім недорого. Тож корисно знати, де його можна застосувати

Виводить стійкі плями

Забруднень від кави, чорниць, чаю, чорнильної ручки та багатьох інших буває непросто позбутися. Спробуйте скористатися гліцерином: нанесіть його на пляму і залиште мінімум на годину або до моменту, коли побачите, що пляма знебарвилася. Після цього тканину можна випрати в машинці.

Запобігає утворенню пилу

Якщо ви не любите або не маєте часу робити часте вологе прибирання, вам стане у пригоді невеличка хитрість: натріть гліцерином лаковані меблі і дзеркала — пил на них осідатиме значно менше.

Відновлює шкіряне взуття, рукавички тощо

Якщо ви помітили на шкіряних виробах невеликі тріщини, просто протріть їх ватним диском, змоченим у гліцерині, завдяки цьому пошкодження стануть майже непомітними.

Повертає підлозі блиск

Під час прибирання помийте підлогу не просто водою, а з додаванням гліцерину — вона стане наче нова.

Відновлює волосся

Додавайте кілька крапель гліцерину при кожному митті волосся шампунем, і воно буде більш слухняним, гладеньким і шовковистим.

Зволожує шкіру рук

Можна скористатися готовими кремами, які мають гліцерин у своєму складі, або ж самостійно робити гліцеринові ванночки. Для цього потрібно додати в теплу воду 5–10 крапель засобу, розмішати і потримати в розчині руки протягом 10–15 хвилин.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel