Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Неповнолітніх екстремалів притягнули до відповідальності

Троє порушників зізналися, що займаються такими небезпечними забавами вже близько двох років.

Фото: Новини Хмельницького

Неповнолітніх екстремалів притягнули до відповідальності

Відео, де двоє рівненських підлітків схопилися за металеві конструкції позаду потяга під час руху, опублікували на своїй сторінці в соціальній мережі самі «герої». 2 березня поліцейські зареєстрували цей факт та розпочали перевірку

Розшукувати порушників узялися працівники ювенальної превенції обласного управління та Рівненського міськвідділу поліції, повідомляє відділ комунікації відомства. Менше ніж за добу правоохоронці встановили особи неповнолітніх руферів.

Ними виявилися троє підлітків – жителі Рівного 15 та 16 літ, двоє з них навчаються в профтехучилищі, а один – у школі обласного центру. Як пояснили вони поліцейським, спочатку хотіли вилізти на вишку, втім передумали. Адже екстремальна поїздка електричкою, були впевнені, збере більше лайків та підписників у соцмережах. А найголовніше – додасть адреналіну.

Підлітки думали, що екстремальна поїздка електричкою збере більше лайків та підписників у соцмережах.

У присутності батьків на 16–річного підлітка, який досяг віку адмінвідповідальності, ювенальні поліцейські склали протокол. Відповідальність за дії двох молодших хлопців нестимуть батьки згідно із ч. 3 ст. 184 КУпАП. У ході профілактичної бесіди всі троє порушників (до речі, усі з благополучних сімей) зізналися, що займаються такими небезпечними забавами вже близько двох років.

Однак тепер запевнили, що 1 березня це було востаннє. Як з’ясувалося, двоє підлітків уже потрапляли в поле зору правоохоронців: один притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, а другий — до адміністративної.

Богдана КАТЕРИНЧУК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel