Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
А хто ж священнику гріх відмолить?

Таким «крамом» торгував святий отець.

Фото пресслужби СБУ.

А хто ж священнику гріх відмолить?

Служба безпеки України підозрює настоятеля одного із храмів у Рівненській області в торгівлі військовими засобами ураження, незаконно вивезеними із району проведення Операції об’єднаних сил

Встановлено, як інформує сайт СБУ, що протягом 2015–2018 років він неодноразово виїжджав до зони АТО\ООС із проповідницькою місією. З відряджень повертався із небезпечними трофеями, які збував серед своїх знайомих. Аби уникнути викриття, після отримання оплати зловмисник залишав закладки зі зброєю у підвалах багатоповерхівок і промислових районах Рівного.

Правоохоронці задокументували факти продажу ним ручного протитанкового гранатомета, 7 гранат із запалами та 800 грамів тротилу, за які він хотів отримати понад 40 тисяч гривень.

Правоохоронці задокументували факти продажу ним ручного протитанкового гранатомета, 7 гранат із запалами та 800 грамів тротилу, за які він хотів отримати понад 40 тисяч гривень. У межах провадження, відкритого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, священнику повідомлено про підозру. Заходи із викриття протиправної діяльності проводилися спільно з поліцією Рівненщини.

Марина ЛУГОВА


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel