Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що нам віщують зорі наступного тижня

А ви довіряєте гороскопам?

Волинь-нова

Що нам віщують зорі наступного тижня

Гороскоп на 6 – 12 квітня

ОВЕН. Ситуація складатиметься залежно від вашої працездатності та вміння ладити з колективом. Уникайте конфліктів. Розберіться зі справами, що нагромадилися. Вихідні бажано присвятити відпочинку. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

ТЕЛЕЦЬ. Імовірна поява багатьох питань без відповіді. Зараз краще промовчати, навіть якщо ви впевнені у своїй правоті. Візьміть паузу і просто подумайте.У вихідні не варто розтрачувати сили на сумніви та негативні думки. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

БЛИЗНЮКИ. Ваші бажання збуваються, робота кипить, приносить задоволення і прибуток. В особистому житті відбуваються приємні зміни. Ви відчуєте гармонію та щастя. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

В особистому житті відбуваються приємні зміни. Ви відчуєте гармонію та щастя.

РАК. Щоб бути впевненим у власних силах, не обов’язково поспішати і метушитися. Не відволікайтеся, зосередьтеся на важливому – і все вийде. В особистому житті все складається вдало і благополучно. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

ЛЕВ. Робота просто бігає за вами, тож доведеться працювати не тільки за себе, але й за «того хлопця». Колеги вас явно цінують. Краще нічого не відкладайте на наступний день, зробіть усе тут і зараз. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

ДІВА. Постарайтеся не роздмухувати з мухи слона у сімейному житті. На роботі доведеться діяти активно, незважаючи ні на що. Колеги будуть налаштовані до вас доброзичливо. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ТЕРЕЗИ. Вас може очікувати багато цікавих знайомств. Якісь із них виявляться навіть доленосними. Не виключено, що нові люди можуть зіграти істотну роль у вашій кар’єрі й реалізації задуманого. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

СКОРПІОН. Будь-яка робота буде вам під силу, вона, швидше за все, виявиться творчою і принесе солідний прибуток. Чекайте гарних новин і великих замовлень. Особисте життя вас теж порадує. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

СТРІЛЕЦЬ. На вас може очікувати важлива розмова з начальством, ви явно заслужили заохочення. Можливі перспективні знайомства, які допоможуть вам у майбутньому. У вихідні ваші прохання та пропозиції будуть почуті. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

КОЗЕРІГ. Робота почне приносити плоди. Вам необхідно відмовитись від непотрібних зустрічей і контактів. Не варто витрачати багато часу на соцмережі. У вихідні налагодяться стосунки з близькими людьми. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

ВОДОЛІЙ. Зараз саме час робити кар’єру або відкривати свій бізнес. Ви будете успішні й затребувані. Однак деякі організаційні питання вирішуватимуться нелегко. У вихідні вас можуть використати у своїх цілях нечесні люди. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

РИБИ. Схоже, настав момент, коли варто щось у собі поміняти, відмовитися від стереотипів. Прислухайтеся до голосу інтуїції. Вам доведеться реагувати на несподівані виклики й діяти швидко. У вихідні дні захочеться побути на самоті. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Telegram Channel