Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Коронавірус атакував  вже і Ківерцівщину

Дотримуйтеся правил карантину і будьте здорові!

Фото pixabay.com.

Коронавірус атакував вже і Ківерцівщину

7 квітня в районі зафіксовано перший випадок захворювання на COVID-19, лабораторно підтверджений методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР)

Ківерцівське МВУЖКГ вже декілька днів проводить дезінфекційну обробку під’їздів багатоквартирних будинків, автобусних зупинок у місті, дитячих ігрових майданчиків тощо. У вівторок на вулиці Ківерців виїхав пожежний автомобіль, який обприскує вулиці знезаражувальним розчином. Санітарну обробку проводять відповідно до розпорядження в. о. міського голови І. Мисковця № 21–во від 31.03.2020 року «Про окремі заходи щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019–nCoV». 

7 квітня в районі зафіксовано перший випадок захворювання на COVID-19.

Документ зобов’язує усі суб’єкти господарювання на території громади організувати проведення періодичних заходів дезінфекції усіх виробничих, торгівельних, операційних площ та місць скупчення людей, зокрема біля входу до приміщень, прохідних тощо.

Ківерцівське РТМО отримало велику партію першочергових засобів захисту для медиків: одноразові стерильні халати, дезінфікуючі, гігієнічні засоби, респіратори FFP2, захисні окуляри, медикаменти та інші засоби медичного використання. Загалом товарів придбано майже на 185 тисяч гривень. Районна лікарня першочергово прийматиме пацієнтів із коронавірусом. У міській раді інформують, що в аптеках є індивідуальні засоби захисту: рукавички, антисептики і маски. 

Telegram Channel