Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Заразила коронавірусом»: медбрат жорстоко розправився зі своєю коханою-лікаркою

Спочатку убивця писав: «Вітаю тебе, надзвичайна лікарко!»…

Фото obozrevatel.com.

«Заразила коронавірусом»: медбрат жорстоко розправився зі своєю коханою-лікаркою

Трагедія сталася в Італії

28–річний Антоніо Де Пейс зателефонував до поліції, повідомивши, що він убив свою партнерку, 27–річну Лорену Куаранту (обоє на фото). Молоді медики працювали в лікарні міста Мессіна на Сицилії і допомагали боротися з коронавірусною недугою.

Сам чоловік намагався скоїти суїцид — офіцери знайшли його на підлозі квартири з перерізаними зап’ястями. Колегам Лорени вдалося врятувати Де Пейса.

За даними поліції, чоловік сказав, що вбив дівчину, бо вона «заразила його коронавірусом». Проте місцева влада скептично ставиться до цього твердження. Попередні тести стверджують, що ні він, ні його партнерка не були інфіковані.

Попередні тести стверджують, що ні він, ні його партнерка не були інфіковані.

Незадовго до вбивства Лорена опублікувала у Facebook допис, у якому прокоментувала загибель 41 лікаря, які боролися з коронавірусом. «Зараз більше, ніж будь-коли, ми повинні демонструвати відповідальність і життєлюбство. Ми маємо проявляти повагу до себе, своєї родини та країни. Мусимо думати про тих, хто присвячує життя щоденному догляду за хворими. Залишаймося вдома. Так ми зможемо уникнути того, що наступними захворіємо ми або ті, кого ми любимо», — написала вона.

Водночас Де Пейс теж у мережі нещодавно вітав кохану із вдалим складанням іспитів, бажаючи: «Щоб досягти мрій, потрібно важко і віддано працювати, і ти є підтвердженням цьому. Бажаю тобі йти до своїх мрій і мати життя, яке ти собі уявляла. Вітаю тебе, надзвичайна лікарко!».

Що ж насправді сталося між двома закоханими, з’ясовує поліція.

В Університеті Мессіна, де навчалася дівчина, вже пообіцяли, що їй посмертно буде присвоєно звання лікаря.

Василь КІТ.

Telegram Channel