Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Нардеп на карантині  вчить українську мову

Катуючи, окупанти пропонували Ахтему Чийгозу зрадити свою державу: «Розірви український паспорт — і йди на волю!». Не розірвав!

Фото eurosolidarity.org.

Нардеп на карантині вчить українську мову

Ексбранець Кремля, заступник глави Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат із фракції «Європейська солідарність» Ахтем Чийгоз наполегливо освоює державну

Відповідне відео він виклав на своїй сторінці у Facebook. Отож народний обранець марно не витрачає часу на карантині. Чийгоза щиро підтримали його друзі та підписники. «Успіхів, пане Ахтеме. Це справді мило та круто», «Ви просто супер!», «Успіхів Вам, Ахтем Зейтуллайович!», «Як приємно побачити таке відео! Круто!» — пишуть вони.

Нагадаємо, що у Криму російські окупанти кинули Ахтема за грати через його участь у великому мітингу, на якому кримські татари у 2014 році відстоювали територіальну цілісність України.

Нагадаємо, що у Криму російські окупанти кинули Ахтема за грати через його участь у великому мітингу, на якому кримські татари у 2014 році відстоювали територіальну цілісність України. Путін звільнив його після втручання Туреччини. На парламентських виборах Ахтем Чийгоз потрапив у список партії державників — «Європейської солідарності» Порошенка.

Лія ЛІС.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel