Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На щастя, юні «піротехніки» не постраждали

Рятівники закликають бути обачними.

Фото - ілюстративне

Фото: Уніан

На щастя, юні «піротехніки» не постраждали

Тижнів два тому 11–літній мешканець села Малин Млинівського району на Рівненщині на пасовищі знайшов металевий підозрілий предмет та разом зі старшим на два роки братом вкинув його у колодязь господарства, яке стояло пусткою

Другого травня хлопці згадали про знахідку, і в ту ж криницю жбурнули скляну півлітрову банку із бензином, а на нею полетів і підпалений ними папір, в результаті чого стався вибух. На щастя, ніхто не постраждав. Працівники вибухотехнічного підрозділу поліції області, повідомляє відділ комунікації відомства, дістали та вилучили боєприпас. Артилерійський бронебійний снаряд калібру 75 міліметрів не мав жодних засобів підриву та вибухотехнічних речовин, а в криниці спалахнула газоповітряна суміш парів бензину і кисню.

Артилерійський бронебійний снаряд калібру 75 міліметрів не мав жодних засобів підриву та вибухотехнічних речовин, а в криниці спалахнула газоповітряна суміш парів бензину і кисню.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. У рамках провадження встановлюються всі обставини події, зокрема й коло осіб, які могли б володіти інформацією щодо знайденого снаряду. Правоохоронці вкотре закликають громадян дотримуватися правил поводження із підозрілими предметами, а батькам нагадують про необхідність проведення з дітьми роз’яснювальної роботи.

Богдана КАТЕРИНЧУК.

Telegram Channel