Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі волинянам

Усі рішення приймайте на тверезу голову, контролюйте емоції. Фото pixabay.com.

Волинь-нова

Що віщують зорі волинянам

Гороскоп на 14–20 вересня

ОВЕН. Обравши пріоритетний напрямок, не звертайте зі шляху, інакше всі зусилля будуть марними. Не варто підозрювати, що навколо лиш вороги. З'явиться шанс втілити мрії в реальність. Не вплутуйтеся в ризиковані проєкти. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

ТЕЛЕЦЬ. Вдалий період для конструктивних розмов із начальством і ділових зустрічей. Стримуйте негатив і дратівливість, спрямуйте енергію в мирне русло. Небажані нові знайомства. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Завдяки своїй енергії й наполегливості одержите те, чого давно прагнете. Обставини складуться на вашу користь, ділові пропозиції сипатимуться, як із рогу достатку, однак залишати старе звичне місце не варто. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

РАК. Зверніть увагу на службові питання, вас чекає кар'єрний ріст і удача в усіх справах. Період загалом позитивний, чудово почуватиметеся й легко зможете вирішити багато проблем та завдань. Сприятливий день — п'ятниця, несприятливий — вівторок.

Реклама Google

ЛЕВ. У багатьох сферах життя назрівають важливі зміни. Однак поки що не варто розповідати про них стороннім. В особистому житті не переслідуйте корисливі цілі, не вимагайте від обранця дорогих подарунків. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ДІВА. Тиждень неоднозначний, із підводними каменями й підкилимними іграми. Не намагайтеся всі проблеми вирішувати самостійно, іноді поміч або порада друзів допоможе уникнути перевтоми. Уникайте сварок. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п'ятниця.

ТЕРЕЗИ. Гучні компанії не принесуть нічого, крім втоми, ви будете почувати себе комфортно тільки в товаристві близьких друзів. Інтуїція підкаже правильні рішення, навіть у незвичних ситуаціях зможете обрати правильну лінію поведінки. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

Гучні компанії не принесуть нічого, крім втоми, ви будете почувати себе комфортно тільки в товаристві близьких друзів.

СКОРПІОН. Правильно визначте пріоритети — і досягнете бажаної мети. Вдале вирішення важливої проблеми може принести вам солідні гроші. Порадують і близькі. Вірте в краще, і все збудеться. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Саме час з'ясувати стосунки й поміркувати про перспективи. У вас є реальний шанс стати господарем становища. На особистому фронті можливі баталії, але до вихідних хмари розвіються. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п'ятниця.

КОЗЕРІГ. Відчуєте приплив сил та енергії, нудьга відступить. Завдяки оптимізму й підтримці близьких можете активно братися за реалізацію нових перспективних планів, освоїти нову справу. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — понеділок.

ВОДОЛІЙ. Постарайтеся зберегти душевний спокій. Не чекайте, що буде легко й просто, не думайте, що вам усі винні. Непорозуміння швидко минуть, чималі навантаження врешті–решт приведуть до вирішення проблеми. Сприятливий день — середа, несприятливий — п'ятниця.

РИБИ. Відкиньте суєту, не поріть гарячку. Усі рішення приймайте на тверезу голову, контролюйте емоції. Можливі певні проблеми у родинних взаєминах. Не починайте ніякої справи з поганим настроєм. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel