Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Глава Держміграції розлучився з дружиною заради дівчини, яку евакуйовував із Китаю

Якби не цей собачка, то й не було б щасливої пари…

Фото wz.lviv.ua.

Глава Держміграції розлучився з дружиною заради дівчини, яку евакуйовував із Китаю

Анастасії Зінченко з Херсонщини, яка зі своїм песиком у розпал пандемії коронавірусу застрягла в китайському місті Ухань, оскільки перевозити тварин було заборонено, допомагав повернутися додому керівник Державної міграційної служби України Максим Соколюк. Між ними зав’язався роман, і зараз пара вже заручена

Про стосунки обоє повідомили в день народження глави ДМС, 6 вересня, на своїх сторінках у соцмережах. «Це був дзвінок дівчині, яку евакуйовували в Україну, з питанням що і чому сталося. З’ясування цього питання, допомога у вирішенні проблем і планування повернення додому в Україну перейшло згодом у приватне спілкування. Багато спільного, однакові погляди на життя і ставлення до того, що відбувається», — написав глава ДМС.

Наша історія звучить, як казка.

Зінченко повернулася в Україну в кінці квітня і поїхала на самоізоляцію до бабусі в Херсон. «Максим приїжджав на вихідні з Києва, я вдома бабусі допомагала і затіяла ремонт кухні (як подарунок їй на день народження). Він підтримав мою ідею, і ми почали робити його разом. Це було весело, і я не знала, що так буває. Нестандартне знайомство та ще й перші дні разом почалися зі спільної праці. Наші почуття, ставлення один до одного стали не просто хорошими, а міцними, теплими, домашніми. Звучить, як казка».

Якби не цей собачка, то й не було б щасливої пари…
Якби не цей собачка, то й не було б щасливої пари…

 Після ремонту та самоізоляції Соколюк запропонував Зінченко переїхати до Києва. Вона погодилася, і через день була вже в столиці. На момент цього знайомства глава Держміграції був одружений, від шлюбу у нього є дочка і син. «Я подав на розлучення в квітні і в серпні був вільний», — уточнив Соколюк. Цікаво, що його колишня дружина абсолютно спокійно це сприйняла. заявивши, що «все в порядку».

Словом, реальна любовна історія, яка цілком може слугувати сценарієм для якогось серіалу.

Лія ЛІС.

Telegram Channel