Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Як приготувати мазь від болю в суглобах з простих інгредієнтів

Всі складові можна знайти в себе на кухні

Фото Pixabay.

Як приготувати мазь від болю в суглобах з простих інгредієнтів

Цей засіб може не тільки знеболити, він поступово усуває першопричину хвороби

Вам знадобляться: порошок гірчиці — 2 ч. л.; один курячий білок; морська сіль — 3 ч. л.; медичний спирт — 2 ч. л.

Збийте в однорідну масу білок яйця з сіллю та гірчичним порошком. Додайте аптечний спирт та знову ретельно перемішайте. Мазь виходить кашоподібною, густої консистенції.

В цьому універсальному рецепті можна білки замінити на 1– 2 ст. л. натурального меду та накладати мазь на хворі місця по черзі, день з медом, наступний — із білком.

Робити це слід не лише зверху, приміром, на коліно чи колінну чашечку, а з двох боків. Нанесіть мазь на шматок тканини та прикладіть до проблемного місця, потім зафіксуйте за допомогою харчової плівки чи еластичної стрічки.

Нанесіть мазь на шматок тканини та прикладіть до проблемного місця, потім зафіксуйте за допомогою харчової плівки чи еластичної стрічки.

Спочатку тримайте пов’язку 30 хвилин, а далі, якщо є терпіння, можна залишити її навіть на 2 години. Бажано робити це перед сном. Після тижня процедур влаштуйте перерву на декілька днів й знову продовжуйте лікування.

Можете між курсами використати інший простий, але ефективний засіб. Візьміть лимон і зніміть цедру, намагаючись використовувати тільки жовту частину, а не білу. Після цього добре подрібніть її, а потім змішайте з 1 столовою ложкою оливкової олії. Дайте мазі трохи настоятися. Потім обережно нанесіть її на болючу ділянку, виконуючи м’який масаж упродовж 10 хвилин. Вам неодмінно стане легше.

 Читайте також: «Гримуча суміш» – ​природний антибіотик, або як зміцнити імунітет вдома.

Можна під час лікування споживати спеціальну кашу, яка має властивість «витягати» з суглобів солі, що відклалися. На ніч залийте 3 ст. ложки рису 1 л води. Вранці відцідіть, залийте свіжою водою і варіть 5 хвилин. Зніміть з вогню, промийте крупу, знов поставте варити. І так зробіть ще 2 рази. Рис потрібно з’їсти теплим і 3 години після цього нічого не споживати. Потім харчуєтеся, як зазвичай. Прозорий, «порожній» рис в цьому випадку є не їжею, а ліками — він як сорбент накопичує і виводить з організму солі.

Курс такого очищення 10 днів.

Марія КАЩУК.

Telegram Channel