Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Я ризикнула всім»: Ксенія Мішина пояснила, чому у фіналі «Холостячки» обрала Олександра Еллерта

«Холостячка» - шоу, яке стало одним з найбільш рейтингових на українському телебаченні. Щоправда, фінальний вибір головної героїні не співпав з очікуваннями значної частини глядачів.

Фото holostyachka.stb.

«Я ризикнула всім»: Ксенія Мішина пояснила, чому у фіналі «Холостячки» обрала Олександра Еллерта

«Мені було боляче читати таку кількість токсичних та образливих коментарів на мою адресу лише тому, що я пішла за велінням серця»

Актриса відповіла на критику глядачів, які залишилися незадоволені фіналом проєкту «Холостячка». Нагадаємо, переможцем реаліті-шоу став 34-річний комік та сценарист «Кварталу 95» Олександр Еллерт, який уже двічі був одружений. Деякі коментатори назвали його «інфантильним клоуном». Водночас Ксенія Мішина зізналася, що пройшла нелегкий шлях та була чесна з учасниками. Холостячка також підкреслила, що іскра між нею та Еллертом спалахнула ще на самому початку шоу.

«Взявши участь у проєкті, я ризикнула всім, оголила свою душу й пообіцяла собі та вам чесну історію. Це був нелегкий шлях ні для кого з нас: ні для мене, ні для чоловіків. Коли переповнюють емоції та почуття, а на кону твоє життя, складно покладатися тільки на логіку, погодьтеся», — ​написала Мішина.

Взявши участь у проєкті, я ризикнула всім, оголила свою душу й пообіцяла собі та вам чесну історію.

За словами актриси, їй не раз доводилося приймати складні рішення. «Проєкт показав мені одну важливу річ: я самодостатня особистість, і чоловік для мене перш за все така ж особистість. У мене лише одне життя і я живу чесно та з гордо піднятою головою… Жінки, милі, ми повинні бути добрішими одна до одної. Поки ви не дасте розуміння, кохання і поваги до інших, ви не зможете дати це перш за все самі собі! Адже щастя у вашому житті починається з вас самих», — підсумувала зірка.

Інший претендент на перемогу, бізнесмен Олексій Тригубенко, з повагою поставився до рішення актриси, хоча не приховував: йому боляче від того, що Мішина не прийняла його пропозицію.

Лія ЛІС


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel