Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Батько витатуював собі велику «родиму пляму», як у сина

Дерек Пру–старший: «Я щасливий, коли бачу усмішку сина».

Фото ctvnews.ca.

Батько витатуював собі велику «родиму пляму», як у сина

Житель Канади Дерек Пру 30 годин набивав собі татуювання, що має такий же вигляд, як родима пляма у Дерека Пру-молодшого (на фото)

Таким чином він хотів підтримати сина, який вважає, що через велику пляму він не такий, як усі. Батько зауважив щось недобре, коли прийшов з малим у басейн, де хлопчик відмовлявся зняти футболку, чого раніше не було. «Він завжди пишався своєю родимою плямою, але зараз я помітив, як він постійно намагається її прикрити. Подумав, що малий почав соромитися, а тому вирішив зробити собі таку саму, щоб мій син не відчував себе білою вороною», — розповів чоловік в інтерв’ю.

Подумав, що малий почав соромитися, а тому вирішив зробити собі таку саму, щоб мій син не відчував себе білою вороною.

Читайте також: «Мій тато був останнім, хто вийшов з Донецького аеропорту живим», - чемпіонка Європи.

Дерек–молодший не підозрював про те, що задумав батько, поки вони знову не прийшли в басейн. Хлопчина знову не хотів знімати футболку, аж раптом його тато зняв одяг, під яким була така сама велика «родима пляма». Після цього малий уже не вагався. «Це те, що дійсно вплинуло на його повсякденне життя, даючи зрозуміти, що він не єдина людина з такою великою відміткою. Тепер це назавжди. Я щасливий, коли бачу його усмішку», — розповідає батько.

Марія ЛЕЛЕКА.

Telegram Channel