Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чому Анатолій Цьось преміював 301 викладача

«Триває реалізація програми «Подвійний диплом» із трьома польськими закладами вищої освіти за 11 спеціальностями».

Фото vnu.edu.ua.

Чому Анатолій Цьось преміював 301 викладача

Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки назвав 2020-й успішним для вишу, незважаючи на пандемію коронавірусу

Керівник навчального закладу зустрівся із журналістами з нагоди першої річниці перебування на посаді. На пресконференції були також його проректори з різних питань: ректор підкреслив, що це звіт усього колективу. Був у доброму гуморі й перелічував досягнення, демонструючи підтверджувальні фото й графіки на моніторі.

Почав зі зміни назви закладу («це зміна світоглядної політики університету»), а завершив повідомленням, що преміював 301 викладача за те, що плідно попрацювали на ім’я університету. У списку «плюсів» — високі позиції закладу в міжнародних рейтингах, численні наукові проєкти, хороша інформаційна політика (про виш говорять, знають, його обирають студенти як перший пріоритет), ремонт аудиторій і кімнат гуртожитку.

Окремо Анатолій Цьось відзначив появу унікального 14-томника творів Лесі Українки, який презентуватимуть громадськості у лютому в самій столиці.

Окремо Анатолій Цьось відзначив появу унікального 14-томника творів Лесі Українки, який презентуватимуть громадськості у лютому в самій столиці. Серед того, до чого активно докладатиме зусиль, — зокрема розвиток дуальної освіти. Нині понад 170 студентів уклали угоди з роботодавцями, тож працюють, навчаючись.

А ще керівництво вишу інвестує кошти у нові лабораторії. Приміром, саме в обладнання вкладуть 23,5 тисячі доларів, вторгованих за елітний позашляховик Mercedes GL–класу. Нагадаємо, цією автівкою користувався ексректор вишу Ігор Коцан, хоча вона, як і 4 інші, були зареєстровані на Фонд розвитку університету.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel