Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Так хочеться бути у парі: шлюбні оголошення волинян

А, може, це справді ваша доля?

Фото pixabay.com.

Так хочеться бути у парі: шлюбні оголошення волинян

Колись через вашу газету я знайшла собі гарного чоловіка. На жаль, через 6 років він раптово помер від інсульту. Уже 2 роки сама. І ось знову вам пишу. Може, й на цей раз мені пощастить – знайду своє щастя... Мені 57 літ, приємна, симпатична. Сподіваюся на зустріч із вірним, порядним чоловіком віком 55 – 65 літ, зростом не нижче 172 сантиметрів. Чекаю на дзвінок. Мій тел. 0502306410.

х х х

Сподіваюся, що зустрінеться мені людина, яка веде здоровий спосіб життя, яка цінує взаєморозуміння і теплоту та щирість стосунків.

х х х

Мені за 60, одинока пенсіонерка, живу сама в селі, тримаю невелике господарство, веду здоровий спосіб життя, житлом та матеріально забезпечена. Запрошую для спільного проживання чоловіка без шкідливих звичок. Перевага тому, хто погодиться на переїзд до мене. Всі деталі – по телефону. Дзвоніть – розчаровані не будете. Мій тел. 0984449025.

х х х

Чула, читала, що самотні люди знаходять собі близьку людину через газету. Може, й на мій лист відгукнеться чоловік, який, як і я, втомився від одинокості, якому хочеться відчути підтримку у цьому непростому житті. Сподіваюся, що зустрінеться мені людина, яка веде здоровий спосіб життя, яка цінує взаєморозуміння і теплоту та щирість стосунків. Мій тел. 0687789691.

Читайте також у нас: «Думали, комп’ютер бреше»: жінка народила четверню».

х х х

Сільський чоловік, за професією будівельник, не п’ю, не курю, нормальної зовнішності (60 років, зріст 170 сантиметрів, вага 75 кілограмів). Познайомлюся із самотньою жінкою-волинянкою із сільської місцевості. Мій тел. 0988728167.

х х х

Мені 48 років, зріст 185 сантиметрів, розлучений, не курю, алкоголем не зловживаю, живу в селі неподалік від Луцька, виховую неповнолітню дитину. Хочу познайомитися із жінкою з сільської місцевості (бажано не дуже далеко від обласного центру) з розумною різницею у віці, не схильною до шкідливих звичок, яка була б згідна на переїзд до мене. На всі дзвінки відповім або при нагоді зустрінуся. Мій тел. 0505339718.

Читайте також у нас: «Карколомний секс допомагає швидко відновити нюх після COVID-19».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel