Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Паломницю», яка пішла  в політику, знімали і на Волині?

За словами телеведучої Оксани Марченко, на паломництво її благословив глава УПЦ МП митрополит Онуфрій.

Фото із фейсбук-сторінки телеканалу «Спас».

«Паломницю», яка пішла в політику, знімали і на Волині?

Російськомовний телевізійний проєкт «Паломниця» дружини кума Путіна Віктора Медведчука Оксани Марченко транслюватиме канал «Спас», пов’язаний із РПЦ. Його гендиректором є відвертий українофоб Борис Корчевніков, якому заборонено в’їзд в Україну

«Кожна серія — це нове паломництво, в якому автор знайомить глядачів із православними святинями та історіями про те, як віра допомагає вижити в непростих обставинах. Про чудеса розповідають відомі діячі — Петро Мамонов, Борис Корчевніков, Олександр Усик, Олег Карамазов та інші. Крім того, найпотаємнішим ділиться і сама телеведуча», — йдеться у дописі фейсбук–сторінки цього ЗМІ.

Програма мала виходити на телеканалі Zik, але у зв’язку з тим, що його заблокували після введених санкцій, Марченко знайшла інший майданчик для трансляції.

У жовтні біля Святогорського Успенського Зимненського монастиря місцеві жителі помітили Оксану Марченко та боксера й телеведучого В’ячеслава Узелкова. Тоді ж селом їздив позашляховик із назвою проєкту та була встановлена вивіска «Ведеться відеозйомка».

Згодом телеведуча оголосила про свій вступ до «Опозиційної платформи — За життя», а себе та чоловіка назвала «майбутнім України». Відео, на якому Марченко оголошує про рішення приєднатися до партії свого чоловіка, висміяли у соцмережах.

До слова, зйомки «Паломниці», ймовірно, відбувалися і на Волині. Адже у жовтні біля Святогорського Успенського Зимненського монастиря місцеві жителі помітили Оксану Марченко та боксера й телеведучого В’ячеслава Узелкова. Тоді ж селом їздив позашляховик із назвою проєкту та була встановлена вивіска «Ведеться відеозйомка».

Олена КУЧМА.

Реклама Google

Читайте також: США висловили підтримку введенню санкції РНБО проти Медведчука.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel