Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Василіса Фролова вперше стала мамою у 43 роки: «Наші стосунки розпочалися з моєї вагітності»

Побудувала кар’єру і нарешті знайшла справжнє жіноче щастя.

Фото з інстаграм-сторінки «Зірковий шлях».

Василіса Фролова вперше стала мамою у 43 роки: «Наші стосунки розпочалися з моєї вагітності»

7 березня українська теле- і радіоведуча, актриса народила сина. Вона довго чекала щастя материнства, і вже настільки втратила віру, що й перестала про це думати. І ось навіть без сучасних репродуктивних технологій сталося диво! Протягом цього періоду вона часто чула, що пізно, вік не той, сім’ї не має, дитина «з пробірки», проте не звертала уваги на плітки. А тепер радіє життю і ділиться з прихильниками першими фото немовляти, на одному з них новоспечені батьки тримають його за крихітні ручки

Одна з найпопулярніших сьогодні телеведучих України – Василіса Фролова, яка за паспортом є Юлією, – досить неординарна особистість. Вона народилася у Харкові, в школі, як сама каже, була «забитою», «затурканою» дитиною, вирізнялася серед однокласників високим ростом і дуже страждала. Якось, аби позбавити доньку комплексів, мама домовилася із сусідом, аби влаштувати фотосесію, щоб показати Василісу їй самій з іншого боку. Таким чином юнка зрозуміла, що вона красуня і має модельну зовнішність. Тож у 16 років, тільки вступивши у держуніверситет, покинула навчання і поїхала в Париж, щоб розпочати кар’єру моделі.

Дмитро Котеленець поки що залишається в тіні зіркової партнерки. Він, до речі, мав уже двох дітей до їхнього роману.
Дмитро Котеленець поки що залишається в тіні зіркової партнерки. Він, до речі, мав уже двох дітей до їхнього роману.

– Я сказала мамі, що їду від неї назавжди, й була впевнена, що ніколи не захочу її бачити! Уявляєте? – із жахом згадує тепер цю юнацьку історію ведуча. У 17-літньому віці вона стала «Віце-королевою» у конкурсі краси в рідному місті, а вже за рік – дворазовою володаркою титулу «Miss Body beautiful of the world» (Сінгапур, Туреччина, 1996). За її словами, вона має середню музичну освіту і дві «навмисно-незакінчені» вищі: 3 роки вчилася на соціолога, ще 3 – на організатора шоу-програм. Працювала моделлю паризького агентства «YOU» та московського «Red Stars». Знімалася в кіно, а потім три роки вела ранкові ефіри на харківському «7 каналі». Якось здивувала всю країну своїм хобі: з юних літ фотографується в туалетах у різних країнах світу, а світлини (зібрала цілу колекцію пікантних фотографій) потім складає в окремий альбом. Цікаво, що модель у минулому не вірить у моду.

– Є людина і є її стан. Ганчірки — це ганчірки. Вони, безумовно, впливають на нас, але це вічна боротьба. Іноді перемагають, «роблять» тебе, іноді ти «робиш» їх, – зазначила Василіса. – Мій зовнішній вигляд — це однозначно внутрішній імпульс. Одяг взагалі дуже цікава мова, гра з часом, іноді це кокетство, іноді виклик.

На якому б каналі не працювала Василіса, вона всюди ставала улюбленицею глядачів.
На якому б каналі не працювала Василіса, вона всюди ставала улюбленицею глядачів.

 Протягом усіх дев’яти місяців телезірка тримала в секреті прізвище батька своєї дитини, лише за кілька днів до пологів обмовилася, що це відомий продюсер Дмитро Котеленець. 

У 2003 році Василіса прийшла на музичний канал М1, а вже у 2004-му отримала премію «Телетріумф» як краща ведуча розважальних програм. Потім працювала на найвідоміших вітчизняних каналах, переважно у розважальних програмах, мала багатий досвід прямих ефірів у телепроєктах «Guten Morgen», «Shakaнемо, Baby», «Амазонки», «Міністерство прем’єр», «Вася on-line», трансляцій з показів «Ukrainian Fashion Week». Була обличчям промокампанії жіночого телеканалу TLC в Україні.

Нагадаємо, помер найвідоміший реготун на планеті.

У 2017 році Фролову запросили на роль ведучої ток-шоу на каналі «Прямий» й відтоді вона стала його обличчям. Про своє особисте життя Вася розповідала небагато. Мала кілька цивільних шлюбів, мовляв, про рацс не мріє, бо штамп у паспорті – не головне. Тільки всі стосунки чомусь руйнувались. Тож коли минулого листопада 42-річна журналістка заявила, що вперше вагітна, це стало сенсацією. Жінка зізналася, що ніколи не була заміжньою, але живе з коханим. А ще зазначила, що вагітність хоч і не запланована, проте бажана.

Тепер мама з донькою найкращі подруги.
Тепер мама з донькою найкращі подруги.

 – Було багато візитів до відомих лікарів. Років 15 я була зациклена на питанні материнства, дуже ретельно займалася цим. Потім навіть сама повірила, що дитина – це не для мене, й необхідно з цим змиритися. Часто чула: не потрібно морочитися, краще відпустити долю. Тож я настільки перестала перейматися, чи зможу завагітніти, що взагалі про це забула. І ось саме тоді це сталося, – поділилася телеведуча. – Я два роки робила ремонт нової квартири. Усі сили й гроші вкладала в оселю. Не думала, що можу стати матір’ю, тож збудувала собі фантастичне житло, у якому ні куточка не передбачено для дитини.

Василіса охоче ділилася своїми почуттями та позитивними емоціями з усім світом. Під час вагітності знімалася у відвертих фотосесіях і демонструвала свій особливий стан, бо «Хто знає, яким буде тіло після пологів», – пояснювала телеведуча. Увесь «цікавий період» у Василіси проходив як «по написаному».

– Спочатку я тиждень об’їдалася оселедцем, потім мені терміново вночі захотілося мангового десерту, і я поїхала за ним в цілодобовий супермаркет, тому що не могла заснути! Потім був період споживання квашеної капусти, потім різко мені так закортіло бананів (ніколи взагалі їх не любила), що я одним махом з’їла чотири штуки! Навіть мій собака дивився на мене з подивом, – зізналася Фролова. – Вагітність – це диво. Ця чарівна блаженність дає змогу не бачити нічого поганого. Я завжди хочу ділитися своїм щастям. Це розкішний і п’янкий період, який я бажаю пережити кожній жінці, – розповіла актриса. Тож вона вела активний спосіб життя, плавала у басейні, займалася флай-йогою, навіть на COVID-19 перехворіла, на щастя, без ускладнень. А ще майбутня мама почала помічати, що їй частіше усміхаються люди.

Читайте також: Популярний український телеведучий ледь прикрив свій статевий орган фікусом.

– Я думаю, що, напевно, вони віддзеркалюють мене. Стан дійсно чарівний. Кажуть, жінка світиться зсередини. Згодна, це світиться дитина. Так шкода, що цього не можуть відчути чоловіки, – поділилася Василіса Фролова.

Протягом усіх дев’яти місяців телезірка тримала в секреті прізвище батька своєї дитини, лише за кілька днів до пологів обмовилася, що це відомий продюсер. І тільки з появою на світ Родіона, так назвали хлопчика, опублікувала ім’я свого обранця – Дмитро Котеленець. У різні роки він очолював службу телезакупівель телеканалу Інтер, департамент маркетингу СТБ, комерційну дирекцію ICTV, був генеральним директором Істіл Студіос, яка займалася шоу Савіка Шустера, реалізував телеканали Перший Автомобільний і Cars & Stars TV і займався багатьма іншими проєктами. Очевидно, що саме службові знайомства принесли Василісі Фроловій особисте щастя.

– Це дійсно міцні стосунки, які розпочалися з вагітності, – заявила новоспечена мама і запевняє, що не робила штучного запліднення, а все сталося природним шляхом. А ще зірка зазначила, що не впевнена, чи повернеться до роботи на телебаченні. Скоріш за все, буде виховувати дитину і будувати стосунки із коханим.

Ірина ПАСІЧНИК.

Telegram Channel