Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Ти для нього Киця чи… Пончик?

Фото із сайту nazarella.com.ua.

Ти для нього Киця чи… Пончик?

Коханий майже ніколи не звертається до тебе на ім’я, щоразу обирає якесь прізвисько? Можливо, у нього коротка пам’ять чи саме так він висловлює свої почуття

Зайка (Мишка, Хом’ячок)

Якщо чоловік називає тебе іменами дрібних гризунів, він любить домінувати у стосунках. До жінок ставиться виключно як до об’єкта полювання, а коли здобич потрапляє у клітку, інтерес до неї різко зникає. Тому з таким партнером будь дуже пильною. Не дозволяй йому керувати тобою та зазіхати на твою незалежність. Чітко покажи йому, де закінчується його територія дій і починається твоя.

Не забувайте, що вчинки чоловіка заради коханої жінки мають більше значення,
ніж слова.

Киця

Такі чоловіки — дуже ніжні та романтичні натури. Спочатку вони не надто себе розкривають, намагаються бути мужніми та вольовими. Та з часом ця маска спадає з обличчя — і перед тобою постає безхарактерна особа. Якщо він тебе називає Кицею, чоловіку бракує материнської любові — подаруй йому це почуття.

Рибка

Вважається, якщо чоловік називає свою кохану Рибкою, він на підсвідомому рівні хоче, щоб вона була мовчазною, особливо щодо його захоплення риболовлею.

Золотко

Як відомо, золото — кольоровий метал. Можливо, він цінує тебе за твій твердий характер, а можливо, навпаки, натякає на те, що тобі бракує постійності й терплячості.

Сонце (Сонечко)

При такому ніжному зверненні чоловік чекатиме від тебе тепла, турботи та любові. Також він вимагатиме, щоб ти весь час мала вигляд на всі 100%, сяяла від щастя, була усміхнена й життєрадісна, адже ти — його Сонечко.

Пончик

Можливо, ти погано годуєш свого коханого, і він увесь час хоче їсти? Не забувай, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок.

Telegram Channel