Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
До сліз: вийшла заміж за 18 годин до смерті

«Смерте, я тебе не боюся! Я закохана і не збираюся відмовлятися від свого кохання».

Фото із сайту independent.co.uk.

До сліз: вийшла заміж за 18 годин до смерті

Ця історія варта екранізації Голлівудом. Переконані, її ви розкажете своїм друзям. Бо вона з розряду тих, про які кажуть — ВІЧНА ЛЮБОВ

Хвора на рак 31–річна американка Хізер Ліндсей вийшла заміж прямо в лікарні і померла через 18 годин після весілля. Її обранець — ​35–літній Девід Мошер — вирішив, незважаючи ні на що, зробити останні години життя коханої жінки щасливими.

Хізер і Девід познайомилися в танцювальному класі. Почали дружити. Через рік зустрічей він зробив їй пропозицію руки і серця. Хізер відповіла «так». А через кілька днів дізналася, що в неї рак молочної залози.

Пухлина вже вразила лімфатичні вузли, і лікування нічого б не дало. Залишалося змиритися і чекати смерті…

Найскладніше було вимовити весільну клятву, але Хізер із цим впоралась, і пообіцяла «кохати одне одного, поки смерть не розлучить їх». Ці слова стали останніми, які промовила в своєму житті Ліндсей.

Незважаючи на це, Девід вирішив: весіллю бути! І якомога швидше організував торжество. На цей час рак уже вразив мозок і легені Хізер.

Лікарі просили перенести захід: дівчина не могла рухатися і навіть говорити. Але сама вона дуже мріяла вийти заміж і піти на той світ щасливою…

Весілля відбулося в палаті лікарні Святого Франциска в Коннектикуті. Хізер щосили намагалася не думати про біль, який вбивав її кожної секунди. Дівчину вбрали у весільну сукню. На голову одягнули перуку, оскільки під час лікування все волосся випало. Молода мала гарний вигляд, незважаючи на медичні трубки…

Читайте також: Історія для душі: помічна ікона.

Медсестри завезли наречену прямо на ліжку в лікарняну капличку, де її разом зі священником і гостями очікував Девід. Присутні на церемонії не могли стримати сліз.

«Це був момент, коли вона хотіла сказати: «Смерть, я тебе не боюсь! Я закохана і не збираюся відмовлятися від свого кохання», — розповіла потім близька подруга нареченої Христин Карас.

Найскладніше було вимовити весільну клятву, але Хізер із цим впоралась і пообіцяла «кохати одне одного, поки смерть не розлучить їх». Ці слова стали останніми, які промовила в своєму житті Ліндсей. Через 18 годин її серце зупинилось…

«Ми сильно кохали одне одного. Не приймайте любов як данину, тому що ви її можете втратити будь–якої миті, — сказав так швидко овдовілий Девід Мошер і додав: — Хізер — кохання всього мого життя. Так, смерть нас розлучила зараз, але не назавжди».

Лія ЛІС.

Telegram Channel