Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Замість здати у поліцію — купив кривднику поїсти

Показав справжній приклад християнського милосердя.

Фото із сайту youtube.com.

Замість здати у поліцію — купив кривднику поїсти

У центрі Рівного чоловік вихопив скриньку для грошей у священника та просто на ходу почав її розбивати, аби дістати гроші

Представник релігійної громади збирав пожертви біля продуктового магазину на вулиці Чорновола. Грабіжник вирвав із рук скриньку та вибіг на проїжджу частину, де почав її розбивати, аби забрати кошти.

Це побачили небайдужі громадяни, які й затримали порушника та викликали поліцію.

 40-річний уродженець Донецької області розповів, що прибув на Рівненщину нещодавно. Свій вчинок пояснив тим, що хоче їсти.

40–річний уродженець Донецької області розповів, що прибув на Рівненщину нещодавно. Свій вчинок пояснив тим, що хоче їсти. Відповідно до освідування чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1,26 проміле. Згодом стало відомо, що грабіжник того ж дня вже потрапляв у поле зору правоохоронців — на нього склали адмінпротокол за появу у громадському місці у нетверезому стані. Тоді прилад «Драгер» виявив 2,20 проміле. Раніше він притягувався до адмінвідповідальності у різних областях України, зокрема у Вінницькій, Тернопільській, Житомирській та Київській.

Читайте також: Батько катував дітей розпеченою кочергою.

Священник відмовився писати заяву про вчинення злочину та письмово запевнив, що учасником кримінального процесу бути не бажає. Він також купив кривднику поїсти. Тож на порушника правоохоронці склали адміністративні матеріали.

Мирослава СЛИВА.

Telegram Channel