Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Наталія СУМСЬКА:  «Я ревную до сих пір… трошки»

Ці відомі актори у парі вже чверть століття.

Фото із сайту sts.sumy.ua.

Наталія СУМСЬКА: «Я ревную до сих пір… трошки»

Ця відома акторка більше 40 років працює в столичному театрі імені Івана Франка. Але, виявляється, колись вона не хотіла бути актрисою. «Побоювалася впливу батьків, тому що вони були сильними акторами. Їхні погляди й оцінка у творчості були для мене вкрай важливими й хвилюючими», — пояснює вона

Але мама й тато завжди підтримували Наталю та її бажання бути актрисою. А вона дивилася на їхній приклад і розуміла — двом творчим людям є місце під одним дахом. Тому й сама знайшла особисте щастя з колегою — вона заміжня за актором Анатолієм Хостікоєвим (у цьому році в них срібне весілля). Для Наталії це вже другий шлюб, для Анатолія — третій, і їхній спільний син В’ячеслав пішов стопами батьків, що матір тільки радує… Колись актриса «мріяла бути поруч із Хостікоєвим хоча б на сцені, може в кіно, але доля подарувала більше».

В одному з недавніх інтерв’ю Наталія Сумська говорила. «Так, зазвичай ми 24 години на добу разом. Є така велика сімейна наука, яку не я сама придумала, — це поступливість. Вважаю, що найперше саме жінка має передбачати настрої чоловіка, не загострювати ситуації, які можуть подеколи виникати, не накопичувати негативу… Хоча в кожній родині трапляються «набряки». Напевно, секрет у тому, щоб зберігати шлюб і стосунки, позитив і настрій. Авжеж, ми живі люди, й іноді емоції беруть над нами гору… Нам потрібно зберегти — мені в ньому, а йому в мені — цей настрій для дому і для роботи. А ще треба вміти слухати іншого. Знаєте, той, хто очолює роботу, — він же й стратег, і це допомагає у спільній роботі в громаді. Хоча зараз через пандемію коронавірусу все зупинилося: репетиції, вистави, гастролі, зйомки…

Колись актриса «мріяла бути поруч із Хостікоєвим хоча б на сцені, може в кіно, але доля подарувала більше».

У серіалі «Роксолана» чоловік Наталії та її сестра Ольга грають пристрасне кохання. Коли якось журналісти поцікавилися в актриси, чи не відчувала вона в той момент ревнощів, то почули з цього приводу таке: «Це воно тільки пристрасним зветься. Один раз взяв на руки, відніс, притиснув. Більш красивих людей я ще в житті не бачила. У нього така здатність перевтілюватися — турок! Звичайно, не закохатися в такого красеня і потужну особистість неможливо».

Наталя Сумська та Анатолій Хостікоєв — дійсно гарна пара. Але, як зізналася артистка, в їхньому повсякденному житті все ж було місце для ревнощів. «Ревнощі — це добре, це такі почуття! Ти не спиш. Я теж ревнувала. Ота пройшла, і вона розмовляє з ним, а я уже думаю, «про що вона говорить?» І вже ціла купа версій у голові: а щось у мене не так, а можливо, треба підтягнутися, краще одягнутися, я подобаюся йому чи ні? Я ревную до сих пір… трошки», — розповідає актриса.

У цьому зв’язку не можна не сказати про сестру Наталії — Ольгу Сумську. Це не тільки дві популярні акторки, але й красиві жінки. Відповідаючи на запитання, чи не було в їхніх стосунках суперництва, Наталія зазначає, що радіє і професійним, і особистим досягненням Ольги. «Я дуже рада, що у сестри багато роботи. Тішуся за неї як за матір і бабусю, що у неї є доньки, внучка. Рід продовжується!».

А якої ж думки Ольга Сумська, зокрема, з приводу того, що, як каже її сестра, «не закохатися в такого красеня і потужну особистість (Хостікоєва. — Авт.) неможливо». Виявляється, саме на майданчику серіалу про Роксолану Ольга відчула ревнощі старшої сестри Наталі, чоловік якої грав султана Сулеймана.

«Я завжди пам’ятаю, що Анатолій — мій родич. Коли ми знімали першу шлюбну ніч, то дуже боялися не перебільшити у цих сценах. Якраз коли мене султан Сулейман брав на руки у чому мати народила, я боялася, аби щось там не мелькнуло — чи груди, чи сідниці. Я кажу: «Толечко, отам тримай, закрий ручкою». А він мені: «Та цить, лежи тихо». Отак і відбувалося…» — ділиться спогадами Ольга.

При цьому вона визнає, що «в Анатолія можна закохатися… Ці сцени — вони були такі щирі…». Ба навіть більше: за словами актриси, на ту мить вона справді була закохана у чоловіка своєї сестри.

«В ту мить — абсолютно! Наталя ревнувала, і це нормально, адже ми все робили з Анатолієм переконливо, і люди повірили в наше щире кохання. Наталії нелегко. Достатньо подивитися в її очі, щоб зрозуміти, що там такий вогонь!» — коментує цей момент Ольга Сумська.

Марина ЛУГОВА.

Реклама Google

Читайте також: Безпрецедентне затримання в Мінську: хто такий Роман Протасевич і що йому загрожує.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel