Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 24 — 30 травня

ОВЕН. Намагаючись все здолати на своєму шляху, ви можете трохи не розрахувати та переоцінити свої сили. Більше цікавтеся проблемами своїх колег. Настає вдалий час для тих, кому необхідно перейти на нову роботу. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

ТЕЛЕЦЬ. Постарайтеся зосередитися на найголовнішому, тоді дрібні неприємності не перешкодять здійсненню ваших цілей. Доведеться відстоювати свої погляди та переконання. У вихідні родина буде потребувати ваших ідей і вашої допомоги. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

БЛИЗНЮКИ. Ви можете досягти більших успіхів при реалізації тих завдань, які самі ж і поставили. Тільки уникайте поспішності, не впадайте у зневіру. І дуже скоро настануть бажані й радикальні зміни в вашому особистому житті. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

РАК. Стабільність життєвого укладу й оптимістичний настрій дадуть змогу легко подолати перешкоди й вийти переможцем практично з будь–якої ситуації. Тільки важливо нікуди не спізнюватися, бути пунктуальним. У вихідні відправляйтесь на природу. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ЛЕВ. У вас з’явиться шанс підключитися до чийогось творчого процесу. Не упускайте його, перед вами можуть відкритися нові перспективи. Багато непорозумінь та безладдя залишилися в минулому. Максимально реалізуйте свої можливості. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ДІВА. Подбайте про майбутнє, чим більше зусиль ви докладете, тим легше вам буде впоратися з труднощами потім. Не виключені конфлікти та сварки, однак ситуація розрядиться, ви зможете досягти бажаного. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ТЕРЕЗИ. Можуть успішно пройти ділові переговори, що дасть змогу підвищити рівень вашого добробуту. На роботі краще не проявляти зайвої активності та ініціативи, тому що це може викликати заздрість і кривотолки. У вихідні відправляйтеся в романтичну подорож. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. Ситуація може зажадати від вас більшої активності, зате є всі шанси добитися успіху як в особистих справах, так і в бізнесі. Ви здатні гори звернути й усі мрії зробити реальністю. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Ви можете стати просто незамінним працівником, і начальство це оцінить. Вас чекає багато контактів, переважно ділового характеру. Не відмовляйте собі в приємному спілкуванні. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Прекрасний час для відпочинку і розваг. А от робота загрожує стомлювати. Постарайтеся бути увесь час напоготові й не базікати зайвого. Тоді вдасться обійти стороною багато конфліктів. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ВОДОЛІЙ. Настає досить активний, наповнений подіями тиждень. Можливі поїздки, контакти з новими партнерами й обговорення нових проєктів. Ваші задуми вдало реалізуються, але не виключене зіткнення ваших інтересів із зацікавленою стороною. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

РИБИ. Зайнятість на роботі вбереже вас від здійснення необдуманих вчинків. Непросто буде займатися справами, для вас незвичними. Буде потрібна повна мобілізація, уміння швидко розуміти й не менш швидко діяти. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

Реклама Google

Читайте також: Проти команди Зеленського можуть запровадити санкції за прикладом «Акта Магнітського», – Рябошапка.

Telegram Channel