Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Речі, які притягують у дім негаразди та бідність

Фото із сайту ukr.media.

Речі, які притягують у дім негаразди та бідність

Зіткнувшись із чорною смугою у житті, ми звинувачуємо обставини і навіть підозрюємо порчу. Але, як твердять езотерики та фахівці з фен–шуй, часто у цьому є наша вина, бо зберігаємо мотлох в оселі. До речі, таке осоружне всім прибирання можна перетворити на ритуал: психологи запевняють, що, очищаючи житловий простір навколо себе, наводячи лад у шафах, ми розставляємо по поличках і думки. Чого ж у першу чергу варто позбутися?

Бите скло, кераміка тощо. Навіть малесенька тріщинка притягує у ваше життя бідність і негаразди. Це може бути тріснуте вікно, дзеркало або надколота ваза, яку колись давно вам подарували на ювілей. Не зберігайте їх у помешканні, адже розбите скло символізує пролом в енергетичному захисті вашої оселі.

Зламаний годинник. Час, що зупинився, — дуже поганий знак, який пророкує злидні. Старий дзигарик або відремонтуйте, або викиньте у смітник.

Старі речі. Такими можна вважати ті предмети побуту чи гардеробу, якими ви не користуєтесь більше трьох років. Меблі, старий або зношений одяг, газети й журнали, яких уже не читатимете — всьому цьому мотлоху місце в минулому і на звалищі. Якщо маєте кофтинки чи сукні, які вам дорогі, але які на вас уже тісні, а викинути їх не піднімається рука, — віддайте їх на благодійність.

Розбите скло символізує пролом в енергетичному захисті вашої оселі.

«Мертві речі». Найперші серед них — сухі квіти. Такі композиції дуже полюбляють господині. Але все віджиле, засохле — це некротична енергетика в’янення. У цей же список включіть опудала тварин, засушених метеликів або жуків, роги звірів і пір’я птахів. Звичайно, виняток із правила теж є: якщо ви трепетно зберігаєте гербарій, складений донькою чи сином у дитинстві, — шкоди від нього не буде.

Старий віник. Віник — символ достатку. Якщо він уже лисий або зламаний, то не чекайте у своєму домі добробуту і фінансових надходжень.

Фотографії, які вам не подобаються. Негатив, який відчуваєте, дивлячись на світлину, може призвести навіть до того, що ви випадково себе наврочите.

Непарні речі. Це може бути одна лижа на балконі чи одна лижна палиця, або один черевик, який колись упав за взуттєву поличку, чи шкарпетка без пари. Такі предмети вже не придатні до використання, але перешкоджатимуть новим придбанням, блокуючи енергетику.

Читайте також: Телеведучий Комаров збудує дачу в Карпатах.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel