Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Я питаю «кого?»,  а ви мені про сірники  чи ядерні боєголовки…

Фото із сайту ze.yandex.ru.

Я питаю «кого?», а ви мені про сірники чи ядерні боєголовки…

Хоча Грицько Григорович Гарбуз бере частину вини і на себе, що мало відкрив вам підказок–зачіпок у запитанні. Тому дає вам ще один шанс, бо здаватися просто так чи навіть не просто так ми вам не дозволимо

А це значить, що запитання №28 автоматично переноситься у нинішній тур. Тільки підказок–зачіпок у ньому збільшилося в рази. Якщо розгадаєте, переконаний, — усміхнетеся і згадаєте мене незлим тихим словом. :)

«Гарбуз із секретом» — 32 (2021)

За переказами, ці портрети на грудях у дядька (на фото) були оберегом від предмета, потужніший замінник якого змінив–зупинив легендарну сторінку нашої історії.

Цей замінник, а точніше його братів, ви, без сумніву, тримали у руках. Не тільки мама вдома показувала, як з ними поводитися, а й на уроках у початкових класах… ☺ А ще на вулиці бувають ситуації, коли ви використовуєте жест, пов’язаний з ними. Бо вони, як правило, постійно з вами, хоча влітку, особливо у спеку, можете обійтися й без них. Так от: завдяки особливому брату цих предметів у легенді, на жаль, і зупинилась яскрава сторінка нашої історії, уособленням якої була потужна особистість.

Зображення КОГО знаходиться у гарбузі?

Слово–відповідь треба надіслати до 25 серпня тільки у вигляді sms–повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775 (наприклад: «Піст», «Три ведмеді», «Світлана Орловська»), але обов’язково вказати після слова–відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «М’яч (Максим Мохнюк)»).

Увага: з одного номера можна відправляти лише одне sms! Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових 200 гривень, якщо правильних відповідей буде більше двох. А ще спеціальний приз — 150 гривень — отримає той, хто в листі на поштову адресу (43025, м. Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну ([email protected]) найяскравіше опише, як шукав відповідь.

Сонця вам від людей!

Грицько ГАРБУЗ​.

Читайте також: У громаді під Луцьком шукають поліцейського офіцера.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel