Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Як «слуги» привласнюють собі чужі заслуги

Знайдіть відмінність на світлинах?

Фото із сайту prportal.com.ua.

Як «слуги» привласнюють собі чужі заслуги

Політична сила Зеленського замалювала на фото справжнього організатора волонтерської акції і залишила… свого однопартійця

 

 Колишній голова Львівської облради, а нині — активний член партії «Європейська Солідарність» Олександр Ганущин був одним з ініціаторів масштабної акції із відновлення лісів на Луганщині, де минулого року вирували великі пожежі, спеціально влаштовані окупантами. Восени 2020 року десант із львів’ян та луганських активістів висадив перші гектари «Львівського гаю» у прифронтовій зоні (прийнялось 80% дерев. — Ред.). Олександр Ганущин активно висвітлює цю діяльність у соц­мережах.

23 серпня 2021–го відбулася вже 38–ма поїздка на Луганщину в рамках ініціативи «Львівський гай». До участі запросили всіх охочих. Крім мешканців Станиці Луганської та львівських волонтерів, у ній були задіяні і місцеві представники політсили «Слуга народу», зокрема депутат Сєвєродонецької районної ради від цієї партії Володимир Прокопенко.

Згодом місцевий осередок «Слуги народу» розмістив у соцмережі допис про висаджування лісу із фото Прокопенка та партійним логотипом. Виходило, ніби це акція «слуг». Тож Олександр Ганущин наполегливо попросив їх прибрати із повідомлення логотип партії Зеленського.

Цей випадок на Луганщині — доволі показовий крок партії, яка часто піариться на досягненнях попередників, видаючи їх за свої.

Але ті вчинили по–своєму — замалювали за допомогою фоторедактора… зображення ініціатора акції — Ганущина, а залишили «слугу» Прокопенка!

Доволі показовий крок партії, яка часто піариться на досягненнях попередників, видаючи їх за свої.

До речі

На третьому році президентства Володимир Зеленський погодився провести військовий парад. Але він фактично став «виставкою досягнень» попередників, адже майже вся нова зброя, яку можна було побачити на параді, розроблялася за часів Президента Петра Порошенка та керівника РНБО Олександра Турчинова, який курував цей напрямок. Мова, зокрема, про реактивну систему залпового вогню «Вільха», ракетний комплекс берегової оборони «Нептун», які були розроблені та профінансовані у 2014–2019 роках у рамках концепції «Ракетний щит», мобільний мінометний комплекс «Барс-8ММК» тощо.

І гірка іронія в тому, що на параді були представлені санітарний автомобіль «Богдан-2251», а також бойові катери «Гюрза–М» проєкту «Кентавр», які виготовляються на заводі «Кузня на Рибальському». Цю техніку нинішня влада вважає неналежної якості, тому через її закупівлю запроторила за грати заступника міністра оборони часів Порошенка генерала Павловського.

Але якщо «порошенківська» техніка така нібито погана, то навіщо її виводити на військовий парад? Вам не здається це абсурдним?

Читайте також: Президент Зеленський вручив «Легенду» справжньому бандерівцю! (Відео)​.

Дарія КЛИЧ.

Telegram Channel