Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Дочка Ющенка не боїться бджіл

Віталіна перейнялася проблемою зникнення божих комах.

Фото із сайту tabloid.pravda.com.ua.

Дочка Ющенка не боїться бджіл

Тому мужньо витримала їхні укуси

Cтарша дочка третього Президента України Віталіна приєдналася до ініціативи з порятунку божих комах на планеті. Для проєкту, який вона назвала «БджоЛі», Віталіна знялася з бджолами на обличчі і тілі, як це ще у травні зробила зірка Голлівуду Анджеліна Джолі.

Всі знають, як мій батько цінує бджіл.

Перед зйомками вона розповіла «Українській правді.TABLOID» про акцію, показала відео Джолі своєму батькові та отримала його благословення.

Укрита комахами Анджеліна Джолі стояла нерухомо впродовж  18 хвилин.
Укрита комахами Анджеліна Джолі стояла нерухомо впродовж 18 хвилин.

 «Я виросла у сім’ї, де шанують природу й українські традиції. Всі знають, як мій батько цінує бджіл. Дуже рада, що він підтримав моє рішення, бо ситуація дійсно критична, – зазначила Ющенко. – Чи було мені страшно? Ні, бо я змалечку оповита любов’ю цих комашок, а зараз вони потребують нашої допомоги».

Читайте також: Порошенко пропонує давати податкові пільги 50% тим, хто повертається із заробітків і відкриває тут виробництво​.

«Відеоролик привертає увагу до катастрофічної ситуації, що склалася, коли поля обробляють шкідливими хімікатами, завдаючи непоправної шкоди всій популяції бджіл, і це лише вершина айсбергу», – наголосила Віталіна. Зйомки відбувались в Інституті бджільництва імені П. І. Прокоповича у Києві і тривали приблизно 40 хвилин. Без поодиноких укусів комах не обійшлось, але втручання лікарів не знадобилося.

Мирослава СЛИВА.

Реклама Google

Telegram Channel