Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Шаманські обряди в Сибіру: журналіст розповів про дивне захоплення Путіна

І навіщо Путіну шаманити, якщо у нього в Кремлі і так офіс нечистої сили?

Фотоколаж із сайту made‑inussr.livejournal.com.

Шаманські обряди в Сибіру: журналіст розповів про дивне захоплення Путіна

Володарю Кремля на березі річки Хемчик побудували спеціальне капище у вигляді золотої юрти

Президент Росії під впливом міністра оборони РФ Сергія Шойгу захопився шаманськими обрядами й для участі в них періодично відвідує Сибір. Про це розповів журналіст–міжнародник Іван Яковина в ефірі каналу «Україна 24».

Він нагадав, як нещодавно господар Кремля раптово кинув усі справи і разом із Шойгу вирушив до Сибіру. За офіційною версією — для відпочинку. «За словами численних джерел у Москві, Путін і Шойгу час від часу їздять туди не просто відпочивати, а здійснюють там усякі шаманські обряди. Після історії з якутським шаманом Олександром Габишевим, у якого Путін сильно повірив, а також під впливом міністра–тувинця російський президент став вірити в цю окультну течію і регулярно проводити відповідні обряди. Для цієї мети в безлюдному місці в Сибіру на березі річки Хемчик навіть побудували спеціальне капище у вигляді золотої юрти», — розповів Яковина.

Коли вони були в Сибіру, за дивним збігом там же загинув міністр із надзвичайних ситуацій Євген Зіничев, якого офіційно називали наступником Путіна.

Журналіст додав, що ця юрта нещодавно стала об’єктом дослідження російських ЗМІ. «Які жертви і яким демонам Путін та Шойгу приносили цього разу, ми не знаємо. Але відомо, що коли вони були в Сибіру, за дивним збігом там же загинув міністр із надзвичайних ситуацій Євген Зіничев, якого офіційно називали наступником Путіна. Як саме він загинув, ніхто не знає, офіційні версії суперечать одна одній», — ошелешив журналіст.

Раптовий візит російського очільника до Сибіру Яковина пов’язав із майбутніми (на той момент) переговорами з Олександром Лукашенком. «Путін хотів зібратися з силами. Він планував вибити угоду про інтеграцію з ослабленого Лукашенка, брати його тепленьким. Ритуали допомогли, у російського лідера вийшло те, що він хотів, хоч і не на 100%. Лукашенко погодився повністю прив’язати економіку своєї країни до Росії, про що підписав аж 28 угод», — зазначив він.

Василь КІТ.

Читайте також: Путін проголосував на виборах онлайн, але на його годиннику була інша дата.

Telegram Channel