Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 20 — 26 вересня

ОВЕН. Якщо у вас не буде щось виходити, не наполягайте на своєму, займіться іншою справою, і проблема поступово вирішиться сама собою. Якщо ви будете уважно слухати й чути інших, то зможете дійти згоди й взаєморозуміння навіть із самими непоступливими людьми. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Небажано відхилятися від намічених цілей, якими б великими не були спокуси. В особистому житті бажано виявити такт і терпіння. Настане довгоочікуваний підйом працездатності, що добре для початку будь–якої справи. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ. Настає досить сприятливий час для досягнення важливих професійних цілей і змін на краще в особистому житті. Постарайтеся дотримуватися золотої середини, не впадати в крайнощі. Ви доб’єтеся набагато більшого, якщо будете менше говорити й уважніше слухати інших. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

РАК. Ці дні можуть принести багато проблем і непорозумінь тим, хто не схильний думати про наслідки своїх дій. Постарайтеся зосередитися на найголовнішому, менше часу витрачати на балаканину. У вихідні варто побути наодинці з собою. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

ЛЕВ. Не варто поспішати з вирішенням усіх нагромаджених справ, постарайтеся розбити обсяг роботи на послідовні етапи. В особистому житті можливі розчарування. Якнайменше критикуйте начальство, особливо — позаочі. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ДІВА. Ваше почуття гумору буде притягати до вас людей, що відкриє перед вами цікаві перспективи. Ви здатні набрати гарний робочий темп, постарайтеся зберегти його до кінця тижня. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ТЕРЕЗИ. Постарайтеся бути одночасно ввічливим і наполегливим, саме така схема поведінки буде ключем до успіху. Не варто перебільшувати свої можливості, краще навіть трохи занизити вимоги до себе, тоді ви зможете позбутися розчарувань. Практично всі справи будуть вдаватися з легкістю. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

СКОРПІОН. У вас з’явиться шанс для кар’єрного росту, ви зможете перейти на більш перспективну й високооплачувану роботу. Вас буде очікувати зустріч із людьми, дуже важливими для вас у професійному плані, ви одержите досить вигідну пропозицію. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Вдалий період для переходу до нового виду діяльності, змін у кар’єрі. Ви здатні побудувати найскладнішу комбінацію заради досягнення мети. Завзятості повинно вистачити, але результат може злегка розчарувати. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Будьте тверді й послідовні, сподівайтеся тільки на свої сили. Сил і енергії теж додасться. Вам слід задуматися про своє ставлення до людей. Той, хто зовсім недавно видався ледве не ідеалом, може виявитися далеким до нього. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — понеділок.

ВОДОЛІЙ. Події будуть протікати плавно й спокійно як на роботі, так і вдома. Може проявитися давня проблема. Не рекомендується йти на ризик, можна багато чого втратити. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РИБИ. Початок тижня добре підійде для завершення початого раніше, кінець же принесе удачу в нових починаннях. Ділові зустрічі не дадуть бажаних результатів, краще перенести їх. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

Реклама Google

Читайте також: «У мене серце зайняте».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel