Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У першу шлюбну ніч наставниця нареченої має бути... під ліжком молодят

Але ніщо в світі не зрівняється з камасутрою по­українськи!

Малюнок Тетяни ШЕВЧЕНКО.

У першу шлюбну ніч наставниця нареченої має бути... під ліжком молодят

Деякі обряди можуть здатися нам дуже дивними, хоча їх дотримуються сотні років

Кохайтеся, чорноброві! Редакція Meta.ua склала топ-5 найбільш незвичайних сексуальних традицій у різних країнах світу:

5) Японія

У Країні Сонця, що сходить, закохані під час сексу часто використовують техніку шібарі. Це художньо-еротичне зв’язування партнера.

Коханці застосовують складні вузли та обв’язки, щоб створити хитромудрі мотузкові конструкції. При цьому не прийнято принижувати партнера та робити йому боляче.

Мистецтво з’явилося ще в середньовіччі. Його застосовують як техніку полону ворогів.

4) Нігерія

У племені бороро проводиться щорічний «конкурс краси» для молодих чоловіків. Сорок учасників гримують обличчя та танцюють перед десятьма жінками, які оцінюють їхні рухи, білизну зубів і білків очей.

Переможець конкурсу може вибрати кілька жінок, з якими йому доведеться прожити цілий місяць.

3) Філіппіни

У цій острівній країні шлюбна ніч проходить досить дивно. Все через те, що філіппінцям заборонено в цей день займатися сексом.

Чоловікові після весілля належить цілий місяць носити жіночий одяг. Вважається, що так він зможе відчути тяжкість жіночої долі.

Це пов’язано з турботою про здоров’я майбутнього потомства молодят. Вважається, що статева стриманість допомагає уникнути зачаття дитини в той момент, коли батьки перебувають під впливом алкоголю.

2) Непал

Тут практикується багатомужжя. Причому жінка в Непалі зазвичай спочатку виходить заміж за старшого сина в сім’ї, а потім за його молодших братів. До того ж сексом займаються за домовленістю.

Така традиція дотримується для того, щоб зберегти в рамках однієї сім’ї земельні угіддя. Все через дефіцит родючих ділянок у цій гімалайській країні.

Читайте також: «Пробач, мамочко!»

1) Кенія

Незвичайна традиція віддає першість у любовних утіхах цій африканській державі. Справа в тому, що в Кенії перед першою шлюбною ніччю наречену любовним секретам навчає старша жінка роду.

Найчастіше наставниця навіть знаходиться під ліжком молодят під час сексу. Так вона зможе вчасно дати пораду нареченій, якщо та буде робити щось не те.

Чоловікові після весілля належить цілий місяць носити жіночий одяг. Вважається, що так він зможе відчути тяжкість жіночої долі.

Соня ПОЦІЛУЙЧИК.

Telegram Channel