Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Тіло молодої жінки об’їли звірі

Немає слів...

Фото glavcom.ua

Тіло молодої жінки об’їли звірі

Жахливий злочин стався ще в середині грудня минулого року на Дубровиччині. Але про нього стало відомо тільки зараз. Причому випадково, адже слідчі шукали злодія, а знайшли вбивцю

Правоохоронці розшукували 27–річного чоловіка, раніше судимого за злочини проти власності, як підозрюваного в черговій крадіжці. Коли його знайшли, він намагався втекти на краденому мопеді, втім таки попався копам. Під час допиту мешканець Дубровицького району зізнався і в тому, що місяць тому він через ревнощі дерев’яною палицею забив до смерті свою співмешканку, з якою вони вели асоціальний спосіб життя. Зловмисник вказав місце, де сховав тіло. Його слідчо–оперативна група виявила під мохом та гілками на околиці села Білаші. Труп 27–річної жительки села Ремчиці Сарненського району дуже понівечений, його об’їли тварини. У неї був проламаний череп.

Труп 27–річної жительки села Ремчиці Сарненського району дуже понівечений, його об’їли тварини. У неї був проламаний череп.

Дівчину ніхто не розшукував, адже проживала вона у неблагополучній сім’ї. Чоловікові оголосили про підозру в умисному вбивстві. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Ірина ПАСІЧНИК

Читайте також: Блінкен каже, РФ могла б атакувати Україну з трьох напрямків, якщо Путін захоче. США їх застерегли.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel