Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Трирічній доні батьки подарували… сестричку і двох братиків

Щаслива сім’я відразу стала багатодітною.

Волинь-нова

Трирічній доні батьки подарували… сестричку і двох братиків

Трійня народилася у Волинському обласному перинатальному центрі 27 грудня. Потрійне щастя завітало у сім’ю Ірини та Олександра Бойків з Рівненщини

Двоє хлопчиків та дівчинка з’явилися на світ у результаті кесаревого розтину. Директорка медичного закладу Ірина Горавська повідомила, що це п’ята трійня з часу створення перинатального центру. Дітки народилися здорові, з гарною вагою від 2100 г у найменшої до 2550 г у найбільшої. Малюки жодного дня не були в реанімації, відразу після пологів їх перевели в палату, де вони перебували з мамою.

Малюки жодного дня не були в реанімації, відразу після пологів їх перевели в палату, де вони перебували
з мамою.

Ірина та Олександр Бойки, які вже мають трирічну доньку, не приховували радості від народження 2 синочків та донечки. Вони зізнаються, що обрали Волинський обласний перинатальний центр не випадково, адже тут сучасне обладнання та послуги європейського рівня і персонал, який завжди допомагав та підтримував. За словами багатодітної мами, коли під час УЗД дізналася про багатоплідну вагітність, була трішки в шоці. Але за день–два із чоловіком звикли до цього.

Перед Різдвом маму з немовлятами виписали додому. Олександр зі старшою донькою приїхав забирати дружину з величезним букетом квітів та кульками. Щаслива жінка не змогла стримати сліз. Синочкам батьки обрали імена Даниїл і Давид, а донечці — Анна. 

Олена МИТРОФАНОВА

Читайте також: У Луцьку уперше в історії перинатального центру народилася трійня дівчаток (Фото)

Telegram Channel