Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Секрет успіху Роберта Левандовського: секс за розкладом… і під строгим контролем дружини-каратистки

Повертається якось Анна Левандовська із відрядження, заходить у спальню, а там її Роберт — голий­голісінький у ліжку «витворяє чудеса» із завойованими протягомфутбольної кар’єри трофеями!

Фото із сайту dw.com.

Секрет успіху Роберта Левандовського: секс за розкладом… і під строгим контролем дружини-каратистки

Якщо за підсумками 2022–го FranceFootball знову намахлює із «Золотим м’ячем» — Польща оголосить війну Франції

Вдруге поспіль найкращим футболістом року за версією ФІФА визнано нападника мюнхенської «Баварії» і збірної Польщі Роберта Левандовського.

Щоправда, так само вдруге поспіль тепер уже 33–річний поляк не одержав, здавалося б, більш ніж заслужений «Золотий м’яч». Бо за підсумками 2020–го вручення скасували через пандемію коронавірусу, а за підсумками 2021–го редакція FranceFootball майже скандально віддала нагороду «розкрученому» до непристойності Ліонелю Мессі (який, перейшовши в серпні до французького ПСЖ, вже й по м’ячу влучає хіба через раз).

Проте якщо ви вийдете на вулицю будь–якого волинського міста, містечка чи села, зберете десяток «поведених» на футболі тамтешніх хлопчаків і запитаєте у них, «Хто–хто нині є найкрутезнішим футболістищем світу?» — будьте певні, у відповідь почуєте майже одностайне: «Ро–о-обе–е-ерт Ле–е-ева–а-андо–о-овськи–и-ий!!!».

А ось у сусідній Польщі такий експеримент краще взагалі не проводити. Бо можуть крепко набити — адже там вже давно ніхто не сумнівається щодо №1 сучасного світового футболу…

Ми ж пропонуємо добірку з 5 цікавих фактів про Роберта Левандовського:

1. Народився 21 серпня 1988–го у сім’ї Івони та Кшиштофа Левандовських. Мати — волейболістка. Батько — дзюдоїст (паралельно грав у футбол на аматорському рівні). Левандовський–старший навмисно дав синові дещо позбавлене польського колориту ім’я, аби його легше було вимовляти сотням мільйонів людей у всьому світі, коли його нащадок стане… зіркою світового футболу!

Протягом 8 хвилин і 59 секунд він оформив пента–трик (забив п’ять голів!), встановивши чотири досягнення для Книги рекордів Гіннесса.

2. Кумиром шестирічного Роберта став його італійський тезка Роберто Баджо. З 10 до 14 літ Левандовському подобався вже не тезка, але також італієць Алессандро Дель П’єро. Далі настала черга француза Тьєррі Анрі… Хто б міг тоді подумати, що прийде час, коли кожен із цієї трійці із захватом говоритиме: «Я був кумиром самого Роберта Левандовського!».

3. У віці 18–20 років Роберт був гравцем більш ніж скромного «Зніча» із повітового містечка Прушкув. Звідтіля за півтора мільйона злотих перейшов у познанський «Лех», де також провів два сезони, став чемпіоном Польщі, після чого вже за чотири з половиною мільйони євро переїхав до дортмундської «Боруссії», де розцвів на повну силу, тож його марили «підписати» «Реал», «Челсі», «МанСіті», «МанЮнайтед» і, звісно ж, «Баварія». Проте керівництво «Боруссії» так не хотіло розставатися зі своєю суперзіркою, …що та, зрештою, чкурнула до Мюнхена на правах вільного агента.

4. 22 вересня 2015 року Хосеп Гвардіола не включив Роберта Левандовського у стартовий склад на матч із «Вольфсбургом». Проте гра у «Баварії» не клеїлася, тож у другому таймі поляка таки випустили на заміну. Протягом 8 хвилин і 59 секунд він оформив пента–трик (забив п’ять голів!), встановивши чотири досягнення для Книги рекордів Гіннесса (найшвидші хет–трик, покер та пента–трик, а також перший пента–трик у Топ–чемпіонатах, зроблений гравцем, який вийшов на заміну).

5. 18–річним юнаком Роберт познайомився у провінційному Прушкуві зі своєю ровесницею, каратисткою Анною Стахурською, яка згодом стала його дружиною та матір’ю двох їхніх доньок (Клара народилася 2017–го, Лаура — 2020–го). Окрім карате, Анна захоплюється техніками здорового харчування, здорового сну та… здорового сексу. Подейкують, у Роберта вже давно строго за розкладом не лише сніданок–обід–вечеря–сон, а й… інтим. Наш Артем Мілевський з того, звісно б, голосно реготав... Але ж де той Мілевський — а де Левандовський!

Читайте також: «Ти звільнений!»: Виборці вимагають від Трухіна скласти мандат народного депутата.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel