Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Обираємо презент коханому на 14 лютого

Що подарувати на Деь закоханих?

Фото із сайту civilguard.org.ua.

Обираємо презент коханому на 14 лютого

На що потрібно звернути увагу?

Подарунок на День святого Валентина для хлопця і для чоловіка — це абсолютно різні речі. І справа не в інтимності і не в тому, які слова говорити чи писати на листівці. Існує таке поняття, як етична відповідність.

Те, що можна подарувати чоловікові до Дня закоханих, буде зовсім не доречним для хлопця, з яким ви тільки-но почали зустрічатися. Йому не треба робити занадто дорогий чи затратний по часу презент. Бо інакше можна змусити хлопця відчути провину, що він не може відповісти чимось рівнозначним.

Чим коротший термін знайомства, тим більш «дрібним» повинен бути подарунок до Дня закоханих.

Чим коротший термін знайомства, тим більш «дрібним» повинен бути подарунок до Дня закоханих. Навіть якщо вам зовсім не шкода свого часу або грошей для того, щоб здивувати близьку людину, краще від надмірності утриматись.

Всі інтимні зізнання ліпше вписати у валентинку, листівку або сказати чарівні слова під час вручення подарунка. Сердечка або чутливі цитати будуть не дуже доречними, скажімо, для чашки, яка знаходитиметься на роботі.

Якщо ви чекаєте, що коханий буде користуватися подарованим брелоком або візитницею весь наступний рік щодня, тоді цей виріб повинен бути без надмірної емоційності, тобто без написів про кохання.

Читайте також: Відома модель показала, як треба позувати біля дзеркала (Фото 18+)

Джерело: pmg.ua.

Telegram Channel