Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Фотографувала хвилі, а вийшов з пучини… Ісус

Ось у цих бризках британка побачила образ Спасителя.

Фото із сайту obozrevatel.com.

Фотографувала хвилі, а вийшов з пучини… Ісус

Трейсі Босуорт з Англії робила знімки Атлантичного океану у графстві Девон. Коли вона прийшла додому і переглянула отримані кадри, помітила на одному з них обличчя Ісуса Христа, яке утворилося з хвиль. На фото чітко видно очі, губи, волосся та бороду, загальний вигляд яких нагадує центральну особистість у християнстві

Як пише The Sun, британка прийшла на набережну під час негоди. Через шторм хвилі розбивалися об бетонний парапет. Вона вирішила зазнімкувати краєвид, щоб потім поділитися кадрами зі своїми фоловерами у соцмережах.

«Я зробила багато фотографій, але тільки коли переглядала їх, щоб вибрати одну чи дві, натрапила на це зображення з Богом. Спочатку мене воно дуже схвилювало. Але зараз я дійсно щаслива бути автором такого фото», — поділилася Трейсі.

Трейсі зізналася, що для неї море і небо якимось чином мають тісний зв’язок із релігією та безпосередньо з Ісусом.

Також можна звернути увагу на те, що на небесах у цей час із хмар сформувалося невелике серце, крізь яке проступав промінь білого світла.

Читайте також: Чи варто вірити в прикмети? Думка лікаря–психоаналітика.

Трейсі зізналася, що для неї море і небо якимось чином мають тісний зв’язок із релігією та безпосередньо з Ісусом. Коли вона побачила фотографію, то лише переконалася у своїх припущеннях.

До речі, торік у Британії під час сильного шторму помітили «бога Посейдона». Образ міфічної істоти зняв фотограф Джефф Оверс у місті Ньюхейвен. Це сталося 6 липня. Такий феномен є прикладом різновиду парейдолії, точніше зорової ілюзії, яка є візуалізацією реальних образів з неоживлених предметів.

Джефф Оверс зазначив, що зробив знімок під час припливу та вітру більш ніж 80 км/годину.

Telegram Channel