Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Садовий зіграв себе: мер Львова знявся у містичному трилері

Андрій Садовий усіляко рекламує не тільки рідне місто та себе: минулого літа він разом з дружиною Катериною відзначив 20-­річчя їхнього спільного життя на рівненському Поліссі, закликавши потім усіх обов’язково відвідати цей куточок України.

Фото із сайту lviv.vgorode.ua.

Садовий зіграв себе: мер Львова знявся у містичному трилері

Прем’єра фільму відбудеться 8 березня

Керівник найбільшого в Західній Україні міста Андрій Садовий спробував себе у кіно. Він повідомив, що виконав роль самого себе у трилері «Еґреґор».

«Тепер я знаю, що таке камео», — зазначив міський голова на своїй сторінці у Facebook (камео — коротка поява у фільмі якоїсь знаменитості. — Ред.). Він сказав, що зберігав секрет від 2020 року — саме тоді проходили зйомки стрічки у Львові.

Фільм розповість про нью–йоркського детектива, який отримав зашифроване послання та авіаквиток до Києва від професора, з котрим не спілкувався довгий час.

Андрій Садовий пообіцяв на допрем’єрному показі 8 березня поговорити зі знімальною групою про кіноможливості міста і запросив журналістів долучилися до розмови.

До речі, фільм розповість про нью–йоркського детектива, який отримав зашифроване послання та авіаквиток до Києва від професора, з котрим не спілкувався довгий час. Згодом з’ясується, що вчений нібито скоїв самогубство, а на його доньку полюють невідомі.

Читайте також: Про що співала Alina Pash: текст та переклад пісні «Тіні забутих предків», яка перемогла на нацвідборі

Лія ЛІС

Telegram Channel