Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують вам зорі наступного тижня

Волинь-нова

Що віщують вам зорі наступного тижня

Гороскоп на 14 — 20 лютого 2022 р.

ОВЕН. Ви будете щасливі як ніколи. Навіть якщо кому–небудь прийде в голову перешкодити вам у ваших починаннях, нічого не вийде, зусилля з дискредитації вашої персони лише подвоять вашу популярність. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ТЕЛЕЦЬ. Вам рекомендується виділити з усіх справ головну і сконцентруватися на ній. Не докладаючи особливих зусиль, зможете стати найчарівнішими і найпривабливішими для оточуючих. Будьте добріші та дипломатичніші. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ. На вас чекає вигідний підробіток. Практичніше діяти старими випробуваними методами, просуватися до мети крок за кроком. У важливому для вас питанні на вас чекає справжній прорив. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

Усі хвилювання будуть зовсім даремні, у вас усе вийде, а якщо й не впораєтеся самі, допоможуть друзі.

РАК. Події можуть бути непередбачуваними, але ви зможете перемогти цей хаос. Численні поїздки та пересування загрожують стомити вас. Нагромадження домашніх справ може зажадати від вас енергійності та зібраності. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ЛЕВ. Подайте начальству ваші сміливі ідеї та розробки. Конфліктні ситуації ви ризикуєте спровокувати самі, постарайтеся цього не допускати, щоб потім зайвий раз не засмучуватися. Сприятливий день — середа, несприятливий — четвер.

ДІВА. Коли ви зосереджені на своїх особистих справах, буває дуже непросто згадати про потреби інших людей. Усі хвилювання будуть зовсім даремні, у вас усе вийде, а якщо й не впораєтеся самі, допоможуть друзі. Можливі деякі негаразди в справах через брак інформації. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕРЕЗИ. На вас можуть звалитися і проблеми, і успіхи одночасно. Це зовсім вас заплутає. Життя може повертати вас до тих же справ і труднощів, які, здавалося, вже подолали. Не страшно, адже ви вже знаєте, як вирішувати ці завдання. На вихідні краще не будувати грандіозних планів. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. Досить напружений і насичений різноманітними подіями період. Постарайтеся зберігати душевну рівновагу та навчитися радіти тому, що маєте. Пам’ятайте: вам необхідні любов і підтримка близької людини. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

Читайте також: Олігархи та бізнесмени залишають Україну чартерними рейсами​.

СТРІЛЕЦЬ. Не акцентуйте увагу на дрібницях, а зосередьтеся на найголовнішому. Ви товариські та легкі на підйом. Постарайтеся, незважаючи на оптимістичний настрій, реально оцінити свої сили та не перевантажувати себе зайвими турботами. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Бажано не квапити подій, інакше ви не зможете об’єктивно розрахувати свої сили. Ви можете сподіватися на допомогу друзів і близьких. Начальство буде чіплятися до вас по дрібницях, але тримайте удар спокійно, без зайвих емоцій. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ВОДОЛІЙ. Ситуація буде сприяти прийняттю серйозних і відповідальних рішень. Прислухайтеся до порад колег, зараз важливо працювати в команді. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

РИБИ. Стосунки з партнерами можуть ускладнитися, а причиною загрожує стати будь–яка дрібниця, намагайтеся не сваритися. Проте скоро зникнуть багато проблем, що обтяжували вас у минулому. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

Реклама Google

Telegram Channel