Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Хіміотерапія вже не допомагає: легендарний Пеле у важкому стані

«Я дуже вірю в Бога, і кожне послання любові, яке отримую від вас, наповнює мене енергією».

Фото із сайту fifa.com.

Хіміотерапія вже не допомагає: легендарний Пеле у важкому стані

У лікарні видатного бразильця перевели на режим паліативної допомоги

Триразовий чемпіон світу та один із найкращих гравців в історії футболу не зміг перемогти рак кишки. Лікування хвороби перестало давати результати, тому медики вирішили призупинити хіміотерапію. Відомого бразильця перевели на режим паліативної допомоги: лікарі лише намагаються полегшити біль та інші симптоми хвороби 82–річного Пеле.

 

Едсон Арантіс ду Насіменту (таке справжнє прізвище легенди) також звернувся до вболівальників та прокоментував стан свого здоров’я. «Друзі, хочу, щоб ви усі були спокійні та позитивні. Я сильний та сповнений надій. Слідую своєму лікуванню, все як завжди. Хочу подякувати всій медичній та сестринській команді за ту допомогу, яку отримав. Я дуже вірю в Бога, і кожне послання любові, яке отримую від вас, наповнює мене енергією. І продовжуйте вболівати за Бразилію на Чемпіонаті світу! Дуже вам дякую за все», — зазначається у зверненні в Іnstagram Пеле.

Лікарі лише намагаються полегшити біль та інші симптоми хвороби 82–річного Пеле.

Напередодні ЧС-2022 у Катарі легендарний гравець зробив прогноз, що його Бразилія цьогоріч здобуде найпрестижніший на планеті трофей (у понеділок ввечері пентакампеони переграли Південну Корею 4:1 і потрапили до чвертьфіналу турніру.Авт.).

До речі, після повномасштабного російського вторгнення Пеле закликав путіна припинити війну в Україні. «Нема ніякого аргументу, який міг би виправдати таке насильство. Це — жахливий конфлікт, який не приніс нічого, окрім болю, смерті та ненависті. Можливість припинити війну — у ваших руках. Тих, які я тиснув під час нашої останньої зустрічі в москві у 2017 році, пане путін», – наголосив чемпіон світу 1958, 1962 та 1970 років.

 Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel